Azi, 5 octombrie 2020, sărbătorim Ziua mondială a educației și Ziua profesorului, conform deciziei UNESCO din 1994 care marchează semnarea Recomandării UNESCO/OIM (Organizația Internațională a Muncii) privind statutul profesorilor. Echipa Adrenalin Park încurajează programele educative și colaborăm constant cu cadrele didactice pentru pregătirea unor programe de înaltă calitate pentru cei mici. De aceea, Luni 5 octombrie 2020, parcul de aventură de lângă Cluj va fi deschis de la ora 10:00 la ora 19:00 pentru familii și grupurile programate.

Componenta outdoor în programul educativ

Să nu uităm vestitul proverb latin – Mens sana in corpore sano! Pe cât de importnat este ca elevii să acumuleze cunoștințe, să citească, să facă exerciții de antrenare a minții, pe atât de important este ca și corpul lor să fie antrenat și în formă maximă.

Oxigenarea prin mișcare în aer liber este esențială dezvoltării echilibrate, reducerii anxietății și nivelului de stres indus prin activitățile zilnice. Totodată, joaca în aer liber este crucială pentru stimularea interacțiunii cu alți copii și dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare. Legarea de noi prietenii se face prin activități comune, iar amintirle frumoase sunt adeseori cele din aer liber, din peisaje unice, precum cel al pădurii Făget de lângă cluj-Napopca.

Activitățile outdoor sunt nelipsite din programul școlilor cu care noi colaborăm și al familiilor care sunt deja abonate la Adrenalin Park.

Grija pentru comunitatea din zona Clujului în timpul pandemiei

Deoarece, pandemia cauzată de virusul covid19 a dat peste cap programul școlar și viața noastră de zi cu zi, este important să cunoaștem acele locuri unde se pot practica activități în deplină siguranță.

Aventura în copaci este o activitate în aer liber, distanțată și supravegheată. Copiii dumneavoastră se pot bucura de aer proaspăt, de activități antrenante pentru toate nivelele de pregătire fizică și pentru toate vârstele.

Adrenalin Park oferă activități pentru grupuri de copii astfel:

  • Zilnic după terminarea programului scolar online/offline intre 12:00 si 19:00
  • In weekenduri intre orele 10:00 si 19:00
  • La cerere, pentru grupuri de min. 15 copii / elevi
  • Atunci cand conditiile meteo sunt favorabile

Ce puteti organiza la Adrenalin Park în anotimpul de toamnă ?

  • Ieșire pentru grupa de la grădiniță
  • Ieșire pentru grupe școlare
  • Sărbătorirea zilelor de naștere în aer liber
  • Ieșire cu părinții și copiii

Programare și rezervări

Pentru respectarea condițiilor de igienă și prevenție covid, vă invităm să verificați disponibilitatea parcului de aventură înainte de a sosi cu grupul la parc.

Rezervările se fac prin pagina web https://adrenalinpark.ro/ne-gasiti-aici/.