ANGAJAMENTUL NOSTRU

Adrenalin Park este un parc de aventură situat în apropiere de Cluj-Napoca, în pădurea Făget, în vecinătatea localității Casele Micești, la adresa sat Micești, comuna Tureni, nr.152F, județul Cluj, Transilvania, România.

Această notă de confidențialitate are ca scop să vă informeze despre modul în care colectăm, folosim, dezvăluim și stocăm informații despre dumneavoastră atunci când interacționați sau folosiți site-urile noastre web, sau folosiți formularul de contact pentru a trimite întrebări sau solicitări.

OPERATOR DE DATE

Societatea Adrenalin Park SRL cu sediul social în sat Micești, comuna Tureni, nr.152F, este operatorul de date în conformitate cu informațiile colectate, inclusiv informațiile care vă identifică sau vă pot identifica ca persoană fizică („Date cu caracter personal”).

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTĂM

Colectăm date cu caracter personal pe site-urile noastre în două moduri:

(1) direct de la dumneavoastră:

 • Datele cu caracter personal pe care le furnizați prin completarea formularului de contact de pe site-ul nostru web, care includ: numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa site-ului web al companiei, interesele dvs. sau orice alte informații pe care le furnizați prin completarea căsuței de mesaje sau prin efectuarea unei rezervări la noi;
 • Dacă ne contactați pentru o cerere de angajare sau pentru orice alt motiv, este posibil să păstrăm o înregistrare a corespondenței respective.

(2) indirect prin intermediul tehnologiei site-ului nostru web:

 • Site-ul nostru web colectează date cu caracter personal despre computerul dvs., inclusiv adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser, pentru administrarea sistemului, pentru a filtra traficul, pentru a căuta domenii de utilizatori și pentru a raporta statistici.
 • Detalii despre vizitele dvs. pe site-ul nostru web, paginile pe care le vizualizați și resursele pe care le accesați, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, date de trafic, date de localizare, bloguri web și alte date de comunicare.

Site-urile noastre web includ link-uri către și de pe site-urile rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate și ale afiliaților, cum ar fi Facebook, Instagram, LinkedIn sau Twitter. Nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru site-urile sau programele unor astfel de terțe părți. Vă rugăm să verificați declarațiile de confidențialitate ale Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn înainte de a utiliza și de a furniza orice informații pe site-urile acestor terțe părți.

DOMENIUL DE APLICARE ÎN CARE COLECTĂM INFORMAȚII PERSONALE

(1) Informațiile colectate direct de la dumneavoastră pe care le folosim:

 • Pentru a vă furniza informațiile pe care le solicitați.

(2) Informațiile colectate indirect prin intermediul tehnologiei site-ului nostru web pe care le folosim:

 • Pentru a administra site-ul nostru web și pentru operațiuni interne, inclusiv pentru depanare, analiză de date, testare, statistici și sondaje;
 • Pentru a îmbunătăți Site-ul nostru web pentru a ne asigura că conținutul este prezentat în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră; și
 • Ca parte a eforturilor noastre de a menține site-ul nostru web securizat.

SCOPURI ȘI TEMEI JURIDIC

Așa cum am descris mai sus, folosim datele dvs. personale numai atunci când este necesar pentru scopuri specifice. Informațiile pe care ni le furnizați atunci când trimiteți mesaje prin intermediul formularului de contact ne sunt necesare pentru a răspunde la solicitări și pentru a oferi servicii de asistență pentru clienți, ceea ce este justificat pe baza intereselor noastre legitime de a asigura o comunicare adecvată cu dvs.

Monitorizarea utilizării de către dvs. a sistemelor noastre este justificată pe baza intereselor noastre legitime de a evita neconformitatea și de a ne proteja reputația, precum și pentru a ne asigura că beneficiați de o experiență de utilizare excelentă și că rețelele și informațiile noastre sunt sigure.

Analizăm informațiile despre IP și browserul dvs. pentru a determina ce este cel mai eficient la site-ul nostru, pentru a ne ajuta să identificăm modalități de îmbunătățire și de eficientizare a acestuia.

DIVULGAREA INFORMAȚIILOR COLECTATE

Accesul la datele dvs. personale va fi limitat la acei angajați care au nevoie să cunoască informațiile în scopurile descrise în această declarație de confidențialitate, care pot include personalul din Securitate, Resurse umane, IT, Juridic, Finanțe, Investigații corporative și Audit intern.

Compania noastră nu închiriază și nu vinde nimănui informațiile colectate. Informațiile colectate pot fi partajate și divulgate în următoarele circumstanțe limitate:

 • Furnizorilor și altor furnizori de servicii care prestează servicii în numele nostru, cum ar fi companiile de găzduire web, furnizorii de servicii de corespondență, furnizorii de servicii de analiză și furnizorii de tehnologie a informației.
 • Către autoritățile de aplicare a legii, sau alte autorități guvernamentale, sau terțe părți (în interiorul sau în afara jurisdicției în care locuiți), după cum este permis sau cerut de legile naționale românești sau de prevederile legale din orice jurisdicție care se aplică.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR DVS.

Utilizăm măsuri de securitate organizaționale, fizice și tehnice adecvate pentru a proteja toate datele cu caracter personal pe care le deținem împotriva pierderii, a utilizării abuzive și a accesului, dezvăluirii, modificării sau distrugerii neautorizate. Dispunem de protocoale, controale și politici, proceduri și îndrumări relevante pentru a menține aceste măsuri, ținând cont de riscurile asociate cu categoriile de date cu caracter personal și cu prelucrarea pe care o efectuăm.

STOCAREA ȘI PĂSTRAREA DATELOR

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt stocate de noi pe serverele noastre situate în România.

Păstrăm datele dvs. cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate informațiile și pentru a respecta obligațiile legale impuse.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ PRIVIND DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

În conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) al UE, aveți anumite drepturi în legătură cu informațiile dvs. personale și cu modul în care le gestionăm. Aceste drepturi includ:

 • Solicitarea accesului la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm despre dvs.: acest drept vă dă dreptul de a afla dacă deținem date cu caracter personal despre dvs. și, în caz afirmativ, de a obține informații și o copie a acestor date cu caracter personal.
 • Solicitarea rectificării datelor dvs. cu caracter personal: acest drept vă permite să obțineți corectarea datelor dvs. cu caracter personal, dacă acestea sunt inexacte sau incomplete.
 • Să vă opuneți prelucrării datelor dvs. cu caracter personal: acest drept vă permite să solicitați să nu vă mai prelucrăm datele cu caracter personal.
 • Solicitarea ștergerii datelor dvs. cu caracter personal: acest drept vă dă dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv în cazul în care aceste date cu caracter personal nu ar mai fi necesare pentru atingerea scopurilor.
 • Solicitarea restricționării prelucrării datelor dvs. cu caracter personal: acest drept vă dă dreptul să solicitați să vă prelucrăm datele dvs. cu caracter personal numai în circumstanțe limitate.

CUM FOLOSIM DATELE CU CARACTER PERSONAL ATUNCI CÂND VIZITAȚI ADRENALIN PARK

Vă rugăm să rețineți că atunci când vizitați parcul nostru de aventură din sat Micești, comuna Tureni, nr.152F, imaginea dvs. ar putea fi captată de camerele de supraveghere sau de alte sisteme de gestionare a accesului, în cazul în care astfel de sisteme de supraveghere și de gestionare a accesului sunt active, în scopuri de securitate și siguranță.

Prelucrarea este justificată pe baza intereselor noastre legitime pentru a asigura controlul accesului în perimetrul parcului de aventură.

Vă rugăm să rețineți că atunci când vizitați parcul nostru de aventură din sat Micești, comuna Tureni, nr.152F, imaginea dvs. ar putea fi captată de camerele foto-video ale operatorului parcului in scopuri media, de comunicare, de informare și educare a publicului. Vă rugăm să notați că aceste materiale nu vor fi asociate cu datele dvs cu caracter personal.

Prin participarea la activitățile organizate în teritoriul Adrenalin Park vă exprimați consimțământul ca Dumneavoastră si /sau minorii pentru care sunteți responsabili să apară în fotografiile/video-urile realizate în timpul activităților desfășurate pe teritoriul Adrenalin Park, și ca acestea să fie publicate pe pagina web (adrenalinpark.ro), pe pagina de Facebook (fb.com/adrenalinparkcluj) și de Instagram (instagram.com/adrenalinparksrl/)

În măsura în care nu sunteți de acord ca pozele/ video-urile cu dvs. realizate în timpul activităților pe teritoriul Adrenalin Park să fie publicate pe site sau pe rețelele de socializare deținute de Adrenalin Park, sau dacă pozele/video-urile apar în prezent pe site sau pe rețelele de socializare și nu mai sunteți de acord să apară în continuare, vă rugăm să ne anunțați printr-o cerere pe adresa de email office@adrenalinpark.ro, prin care să ne indicați exact pozele/video-urile pe care doriți să le ștergem și vom da curs de îndată solicitării dvs.

RECLAMAȚII

Dacă doriți să accesați, să revizuiți, să actualizați, să rectificați și să ștergeți orice informații personale pe care le deținem despre dvs. sau dacă aveți preocupări sau reclamații cu privire la confidențialitatea dvs., ne puteți contacta la: office@adrenalinpark.ro

 

ACTUALIZĂRI ALE ACESTEI NOTIFICĂRI

Vom actualiza periodic această Notificare privind confidențialitatea. Aceste actualizări, vor intra în vigoare de la data emiterii, vă rugăm să le verificați cu regularitate.