Terasa – restaurant Adrenalin Park oferă posibilitatea oaspeților noștri de a servi masa într-un cadru unic, în mijlocul pădurii Făget. Coroana copacilor asigură atât umbra binevenită în zilele însorite, cât și mireasma tipică pădurii.

Zonele de servit masa includ: terasa din pădure, terasa cu umbreluțe de lângă cabana turistică, terasa acoperită tip foișor și o zonă mai mică în interiorul cabanei.

Meniul este gândit atsfel încât să fie pe placul întregii familii. Opțiunile de preparate sunt gândite atât pentru copii cât și pentru adulți. Meniul include platou tradițional, pizza, burgers, salate proaspete, paste, desert, precumși băuturi răcoritoare și calde.

Vă invităm să parcurgeți meniul online, pentru a plasa o comandă pentru evenimentul organizat la noi: zi de naștere, team building, excursie școlară sau o simplă ieșire în natură.

Restaurant Gallery

Pizza

Preferată de copii dar și de adulți, foarte mulți vizitatori aleg să servească o pizza după câteva ore de cățărat. Pizza este gata în doar câteva minute și are acest efect minunat de a potoli repede foamea. Din aluat congelat, dar cu ingrediente proaspete și de calitate, veți regăsi în oferta restaurantului Adrenalin Park atât sortimente clasice de pizza dar și câteva specialități ale casei.

Burgeri

Foarte populare la Adrenalin Park, meniurile cu burger sunt cele mai bogate în calorii, deci vi le recomandam dacă doriți să recuperați energia consumată cu mișcare în aer liber. Avem atât variante cu porție dublă de carne, cât și varianta pentru copii, cu carne de pui, sau opțiune vegetariană – toate servite cu cartofi pai sau cartofi wedges, la alegere.This line is only for box height!

Meniu copii

Meniul pentru copii include bunătăți îndrăgite de toți prichindeii, chiar și de cei mofturoși: pui crispy, aripioare, caș pane, garnisite cu cartofi pai preparaiți cu drag, în bucătăria noastră, din cartofi proaspeți. Puteți desigur opta și doar pentru garnituri, atât cât să vă treacă foamea după câteva ore de cățărat și aventură în aer liber.This line is only for box height! This line is only for box height!

Paste

Carbohidrații oferiți de paste și proteinele din carne sau pește, mineralele și vitaminele din legume, sunt un mix bun pentru oricine are poftă de ceva bun și sănătos! Recomandăm pastele pentru toți cei care mai au de gând să continue excursia din Adrenalin Park cu un traseu pe jos prin masivul Feleacu, sau cei care au sosit cu bicicleta și mai au de parcurs câțiva kilometrii prin pădure.

Desserturi și ronțăieli

Ce poat fi mai satisfăcător decât o înghețată gustoasă si răcoritoare, într-o zi călduroasă, după ore de cățărat pe traseele de aventură? Poate o porție de papanași cu gem! Oferim la bar un sortiment bogat de înghețată, precum și ronțăieli sărate sau biscuiții dulci, ambalați practic, să fie serviți întro-un scurt respiro, fără a întrerupe flowul de activități outdoor din Adrenalin Park.

Preparate la minut

Dacă doriți doar câteva preparate clasice, pregătite rapid, servite cu mâna în pauza dintre două ture de cățărat, puteți alege din acest meniu: pui crispy, aripioare, caș pane, însoțite de cartofi pai preparaiți din cartofi proaspeți, sau platoul pădurar, foarte îndrăgit de grupurile de prieteni care împart bunătățile tradiționale.This line is only for box height!

Salate și sosuri

Suntem atenți și la cei care preferă un meniu sănătos, dar sățios: salatele clasice le regăsiți și în meniul Adrenalin Park, iar, pentru a însoți felurile principale , puteți alege murături sau salate proaspete.This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height!

Băuturi calde și reci

Barul nostru vă stă la dispoziție cu băuturi calde sau reci, preparate pe loc sau păstrate în frigider pentru viztatorii noștri. Limonadele și fresh-urile stoarse din fructe proaspete, servite din carafe de sticlă sunt cele mai populare alegeri. Mișcarea în aer liber nu exclude nici o bere bună, servită cu prietenii la umbra copacilor, pe terasa Adrenalin Parc – evident, doar DUPĂ ce ați coborât de pe trasee.

Alergeni

Daca vă știți alergic la anumite alimente sau componente ale acestora, vă rugăm consultați cu atenție descrierile produselor. Fiecare cod este descris în detaliu aici.