Az Adrenalin Park teraszos vendéglőjében az ide látogatók a Bükkben, az erdő közepén, egyedülálló környezetben étkezhetnek.

A kalandpark több részén szolgáljuk fel fogásainkat: az eresz alatt, a menedékház melletti napernyős teraszon, a fedett nagy teraszon és egy kisebb, a fák alatt kialakított részen. A menedékházban is található néhány asztal.

Az étlapot úgy állítottuk össze, hogy az egész család, a gyerekek és a felnőttek egyaránt megtalálják a kedvükre való falatokat. A kínálatban hagyományos tálak, pizza, hamburgerek, friss saláták, tészták, desszertek és italok szerepelnek.

Mielőtt ellátogat hozzánk, böngéssze az online menüt. Ha rendezvényt, családi eseményt születésnapot, csapatépítőt vagy iskolai kirándulást szervez, vegye fel velünk a kpacsolatok a csoportos rendelés előkészítéséhez!

Restaurant Gallery

Pizza

Vendégeink – gyerekek és felnőttek – kedvence az étlapról, két óra fáramászás után: a pizza. Viszonylag gyorsan elkészül, így szinte azonnal csillapítja az éhséget. Az Adrenalin Park fagyasztott tésztából, de friss, prémium minőségű alapanyagokból készíti pizzáit. A választékban a hagyományos pizzák mellett néhány házi specialitást is található.This line is only for box height!

Hamburgerek

Az Adrenalin Parkban nagyon népszerű, a hamburger-menü: mivel a legkalóriadúsabb készítményeink, ezeket ajánljuk, ha a szabadtéri mozgással elhasznált energiát azonnal szeretnék pótolni. Van dupla húsos extra-nagy hamburgerünk és csirkehúsos, gyerekadagunk is – mindegyiket frissen sült szalmakrumplival vagy wedges burgonyával szolgáljuk fel.

Gyermekmenü

Minden gyermek, még a válogatósak is találnak kedvükre való finomságokat a gyermekmenüben: ropogós csirkemell-csíkokat, csirkeszárnyat, rántott sajtot kérhetnek, amelyet friss burgonyából és sok szeretettel készült, friss szalmakrumplival tálalunk. Természetesen választhatnak csak egy-egy köretet, ami valamennyire csillapítja a gyerekek éhségét egy pár órás mászás és szabadtéri kaland után.

Tészták

A laskafélékben található szénhidrátok, a hús vagy hal feltétekben lévő proteinek, az ásványokban és vitaminokban gazdag zöldségek – ezek a kombinációk jó választások, ha valaki egy egészséges, finom és laktató fogásra vágyik. A tészta-menüket azoknak ajánljuk, kik az Adrenalin Parkból még megteszek egy hosszabb gyalogtúrát a Feleki-hegységben, vagy biciklivel jöttek a kalandparkba, és kell a plusz energia hazatekerni.

Desszert és rágcsálnivaló

Egy forró nyári napon, több óra fáramászás után, mi lehet jobb egy hideg, finom fagyinál? Talán egy lekváros túrófánk! A bárban gazdag fagylaltkínálattal várjuk vendégeinket. Ugyanitt sós rágcsálnivalók és édes kekszek is kaphatók, praktikusan csomagolásban, hogy az Adrenalin Parkos szabadtéri kalandtevékenységet se kelljen abbahagyni, míg elfogyasztjuk.This line is only for box height! This line is only for box height!

Gyorsételek

Ha valami gyors, hagyományos harapnivalóra vágytok, amit akár kézzel is be lehet kapni egy rövidke szünetben, két kalandpálya teljesítése között, ezekből a fogásokból választhattok: ropogós csirkemell, csirkeszárny, rántott sajt – a saját konyhánkban hámozott- és sütött szalmakrumplival tálalva; ha nagyobb társasággal falatoztok, nagyon praktikus megosztozni egy-egy erdész-tál finomságain.

Saláták, szószok

Odafigyelünk azokra is, akik az egészséges, de laktató étrendet választanák: a hagyományos salátákat megtalálják az Adrenalin Park kínálatában is. A főfogásokat kiegészíthetik savanyúságokkal vagy friss salátákkal.This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only This line is only for box height!

Meleg és hideg italok

A kávézóban forró és hideg italokkal is készítünk, é s a jégszekrényben is hidegen tartunk néhány népszerű italt vendégeink számára. A legkedveltebbek az üvegkancsóban, jéggel felszolgált limonádék és a frissen facsart gyümölcslevek. A szabadtéri mozgás nem zárja ki a sörözést sem, az Adrenalin Park hűvös, árnyékos teraszán, barátok társaságában – természetesen csakis fáramászás UTÁN.

Allergének

Ha tudomásotok van arról, hogy érzékenyek vagy allergiások vagytok valamilyen élelmiszerre vagy ennek összetevőjére, kérünk, figyelmesen tanulmányozzátok az Adrenalin Parkban felszolgált készítmények leírását. A kódok által jelölt allergének részletes leírása a következő linken érhető el.