A foglalás fontos az Adrenalin Park vendégnaptárának megfelelő szervezése érdekében. Jó gyakorlatként a legalább 10 fős csoportok bejelentése segít nekünk abban, hogy biztosítsuk a szükséges személyzetet és a lehetőséget, hogy nálunk ebédelhessenek. Ezenkívül, ha különböző programformátumokra van szükség, csapatunk, a csoport szervezőjével együtt dolgozhatja ki a konkrét napirendet és a pontos részleteket.

Az alábbi űrlap segítségével lefoglalhatja kalandtevékenységét vendégkategória (felnőttek, iskolások/diákok/seniorok és 140 cm alatti gyermekek) vagy rendezvény típusa (születésnap, csapatépítés, iskolai kirándulás, egyéb rendezvény) szerint.

Ugyanakkor, a szerződéskötési- és elszámolási folyamat megkönnyítése érdekében a rendezvényszervezők és a szabványos dokumentumokra – szerződés és számla – igényt tartó cégek a kezdetektől fogva megadhatják a cég adatait a foglalási adatlap megfelelő mezőiben.

Köszönjük az együttműködést, most pedig elkezdheti a foglalási adatlap kitöltését!

A 10 személynél nagyobb csoportos foglalások esetében, ahol a kalandtevékenység után étkezés is szerepel, kérjük tekintse meg az Adrenalin Park menüjét, és rendelését előzetesen, közvetlenül nekünk küldje el az office@adrenalinpark.ro e-mail címre.

Az Adrenalin Park teraszos étterem adottságai és az étlap megtekinthető az oldalon: