Az Adrenalin Park egyike azon kevés helyeknek Kolozsvár környékén, amelyek ideális helyszínül szolgálnak szabadtéri rendezvények megszervezésére! A 100%-ban szabadtéri rendezvények szervezése sok rendezvényszervező számára még mindig újdonságnak számít, a kalandpark csapata viszont már 2014 óta, a kezdetektől eleget tesz ennek a kihívásnak!  Az Adrenalin Park rendezvényeinek programja a szabadtéri kaland és a mozgás köré épül. Az Adrenalin Parkot körülvevő erdő a pihenés és a friss levegő igazi oázisa.

Csapatépítés

Egy sikeres csapatépítő Kolozsvár környékén a megfelelő helyszín kiválasztásával kezdődik, amely megkönnyíti a kommunikációt és megerősíti a csapat összetartó erejét. Az Adrenalin Park által kínált kalandtevékenységeket úgy tervezték, hogy biztonságos teret teremtsenek, ahol minden csapat egyedi élményt élhet át.

A kalandparkban szervezett szabadtéri csapatépítők kialakításában az akadálypályák és a tiroli pályák mellett a csapatjáték-csomagokat is választhatják, olyan workshopokkal, mint a műmászófal, a szabadulójátékok, az emberi teke, a Jákob lajtorjája, az íjászat, a slack line stb.

A résztvevők száma 10 és 250 fő között változhat.

Az Adrenalin Park teraszos vendéglője ízletes menüt kínál kis- és nagyobb csoportoknak egyaránt.

A csapatépítők szervezőit megkérjük, hogy a program és a menü összeállítása érdekében előzetesen vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Születésnapok

A szabadban, az Adrenalin Parkban ünnepelt születésnapok emlékezetesek, szórakoztatóak és minden korosztály számára alkalmasak. Természetesen a gyerekek születésnapjai a legnépszerűbbek, ők minden alkalommal kivételesen jól szórakoznak! Ráadásul a szülők is pihenhetnek, hiszen a kalandpályák a kicsik idejét teljes mértékben kitöltik!

De mi történik egy születésnapon az Adrenalin Parkban? A válasz egyszerű: mindenki, aki a kalandpályákon és a kötélpályákon szeretne mászni, beöltözik és indul a fák közé feszített pályákon; mindenki, aki a teraszon vagy a függőágyakban szeretne pihenni, a talajon marad.

A születésnapokon a vendégek száma 5 és 60 fő között változik. A kalandpark különböző méretű csoportokat fogad, a kiválasztott időpontban rendelkezésre álló helyek függvényében.

Az Adrenalin Park teraszos vendéglő finom menüt kínál a vendégeknek, a tortát természetesen a születésnapos családja hozza!

Iskolai kirándulások

Egy kis kalanddal fűszerezett iskolai kirándulás minden korosztály érdeklődését felkelti! Az Adrenalin Park szeretettel és jókedvvel várja az ország minden tájáról érkező iskolai csoportokat, hogy kalandos kirándulást szervezzenek fáramászással, műfalmászással, tiroli pályákkal és csapatjátékokkal.

Megtanuljuk, hogyan kell haladni a felfüggesztett akadálypályán, hogyan kell használni a biztonsági felszerelést, a hegymászó karabinereket, a csigákat és a tiroli pályákon hogyan lehet lescsúszni! Többet fogunk megtudni magunkról, és megtanuljuk az összehangolt mozgások fontosságát.

A tanulócsoportok érkezhetnek egy osztállyal vagy párhuzamosan több osztállyal egyszerre, attól függően, hogy a választott időpontban rendelkezésre állnak-e mászófelszerelések.

Kérjük az osztálykirándulások szervezőit, hogy előzetesen foglaljanak időpontot!

Nyári partik

A nyári parti koncepciója néhány szervezetnél már bevált. Az Adrenalin Park egy új, szórakoztatóbb és talán megfizethetőbb alternatívája a klasszikus nyári partiknak. A kalandparkban tartott nyári bulik egyik előnye, hogy nem kell időt vesztegetni az extra tevékenységek szervezésére: a kalandpályák és a kötélpályák itt vannak és a lombos fák is kellemes árnyékkal várják a kalandra vágyókat!

A vacsorát lazán az Adrenalin Park egyik teraszán lehet elfogyasztani. Az italokat közvetlenül a menedékház bárjából szolgálják fel, a hangulatról pedig egy tapasztalt DJ gondoskodik, aki a zenét természetes környezetben szolgáltatja.

A vendégek száma 10 és 200 fő között változhat, attól függően, hogy a park a közösen megállapított időpontban rendelkezésre áll-e.

Családi nap

Kalandparkunk már egy jól ismert hely, ahol a családok minőségi időt tölthetnek együtt. Az Adrenalin Park gazdag tapasztalattal rendelkezik a kicsiknek és nagyoknak szóló rendezvények szervezésében, így kínálatában megtalálható a családoknak szóló rendezvények szervezése is, ahol a gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik a változatos és szórakoztató programokat!

Egyre népszerűbb a vállalati alkalmazottak vagy a szülők és az oktatási intézményekbe beiratkozott gyermekek számára szervezett családi nap koncepciója. Az Adrenalin Parkban a kicsik a nekik szánt kalandpályákon szórakozhatnak, a tizenévesek és a felnőttek pedig a nehezebb pályákat is teljesíthetnek, a tiroli pályákon csúszkálhatnak vagy a függőágyakban és a teraszon pihenhetnek.

A résztvevők száma 10 és 250 fő között változhat, attól függően, hogy a park a közösen egyeztetett időpontban rendelkezésre áll-e teljes kapacitásával.

Magánévfordulók

Az Adrenalin Parkban tartott zártkörű évfordulók az alkalmak széles skáláját fedik le: születésnapok, házassági évfordulók, névnapok, ballagások, tematikus évfordulók stb. A lényeg, hogy készítsétek el a vendéglistát, és döntsétek el, mi illik a társasághoz. Ne felejtsétek: az Adrenalin Park minden korosztály számára megfelelő hely! A legfontosabb, hogy megőrizzük a fiatalos szellemet és életkedvet!

A fák közé függesztett akadályokon és tiroli pályákon való kalandozás és pihenés után közös vacsora következhet az Adrenalin Park egyik szabadtéri teraszán.

A zártkörű ünnepségeket nagy csoportokban is meg lehet tartani, de mi akkor is ott vagyunk, ha csak ketten szeretnétek együtt ünnepelni! A lényeg, hogy a pillanatnak megfelelő cinkostársak lehetünk!

Vállalati események

Egy vállalat életének számos olyan mozzanata van, amelyeket gondosan meg kell szervezni. Néhány alkalom, amelyet az Adrenalin Parkban egy kis kalanddal fűszerezhetünk: a kiemelkedő eredmények jutalmazása, új alkalmazottak felvétele, részlegek vagy osztályok vezetésének átadása, új kampányra való felkészülés, a csapat előkészítése arra, hogy kilépjen a komfortzónájából egy új fejlődési szakaszba, új fiókok megnyitása, új termékek vagy szolgáltatások bevezetése – bármihez társulhat a felfedezés és a kaland szelleme!

Az eseményformátumok lehetnek felfedező és kutatási stílusúak, versengő stílusúak vagy laissez-faire stílusúak. Az időtartam lehet néhány óra vagy egy egész nap.

A menü a rendezvény típusához és a résztvevők számához igazodik. Kérjük, a részletekért előzetesen írjon nekünk.

Kirándulások, túrák

Ha Ön egy utazási iroda képviselője, vagy egy aktív tematikus utazásszervező, a tervezett túrája tartalmazhat egy kalandos megállót a fák közé függesztett akadálypályák és a látványos tiroli pályák felkeresésével az Adrenalin Parkban! A csoport jöhet gyalog, kerékpárral vagy autóbusszal – a téma és a szervezett túra típusától függően.

Tapasztalataink szerint a vendégek értékelik a friss levegőt, az erdő hűvösét és a lehetőséget, hogy valami újat próbáljanak ki! Ezenkívül az Adrenalin Park fából készült menedékházának organikus építészete ritkaság a régióban, illetve a tájhoz alkalmazkodó építészet kimagasló példája.

A terület turisztikai útvonalai gazdagok és változatosak. További részletekért kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül.

Oktatási programok

Az óvodások, az iskolások és a diákok számára az Adrenalin Park egy érdekes pont lehet a kalandos tevékenységek és a környezet felfedezése szempontjából egyaránt. Az Adrenalin Parkban a gyerekek felfedezik a természetet, megértik, mi a környezettudatosság, a kockázatkezelés, megtanulják a biztonsági felszerelések kezelését és a másokkal való együttműködés fontosságát.

Az olyan programok, mint az Iskola másként vagy a kalandtáborok már jól bevált gyakorlatnak számítanak. Együttműködünk pedagógusokkal és tanárokkal olyan területeken, mint a sport, a földrajz, a biológia, a környezetvédelem és a természettudományok.