Adrenalin Park este unul din puținele locuri din jurul orașului Cluj-Napoca ideale pentru evenimente outdoor! Organizarea unui eveniment 100% outdoor este încă o noutate pentru mulți organizatori de evenimente, în schimb echipa parcului de aventură implementează acest tip de evenimente încă din 2014, de la înființare! Programul unui eveniment la Adrenalin Park se construiește în jurul aventurii și mișcării în aer liber. Pădurea care înconjoară Adrenalin Park este o adevărată oază de relaxare și aer proaspăt.

Team Building-uri

Un team building reușit în zona Clujului, începe cu alegerea unui loc potrivit pentru a facilita comunicarea și închegarea sentimentului de echipă. Activitățile de aventură oferite de Adrenalin Park sunt menite să creeze un spațiu sigur unde fiecare echipă poate trăi o experiență unică.

Formatele programelor de team building outdoor din cadrul parcului de aventură includ atât parcurgerea traseelor cu obstacole și tirolienelor, cât și parcurgerea circuitului de jocuri de echipe cu ateliere precum: escaladă artificială, jocuri de evadare, human bowling, scara lui Iacob, tir cu arcul, slack line.

Numărul de participanți poate varia de la 10 la 250 de persoane.

Terasa Adrenalin Park vă întâmpină cu un meniu delicios, adaptat grupurilor mici și mari.

Organizatorii de team building sunt rugați să ne contacteze în avans pentru stabilirea programului și meniului.

Zile de naștere

Zilele de naștere sărbătorite în aer liber la Adrenalin Park sunt memorabile, distractive și adecvate tuturor vârstelor. Desigur, zilele de naștere pentru copii sunt cele mai populare, entuziasmul lor fiind maxim de fiecare dată! În plus, părinții se pot relaxa, deoarece traseele de aventură ocupă din plin timpul celor mici!

Dar ce se întâmplă la o zi de naștere la Adrenalin Park? Răspunsul este simplu: toți cei care doresc să parcurgă traseele de aventură și tiroliene se cațără în copac; toți cei care vor să se relaxeze pe terasă sau în hamace, rămân la sol.

Numărul de invitați la zilele de naștere variază între 5 și 60 persoane. Parcul de aventură va acomoda grupuri de diferite mărimi, în funcție de disponibilitate în data aleasă.

Terasa Adrenalin Park vă întâmpină cu un meniu delicios, iar tortul poate fi desigur adus de familia sărbătoriților!

Excursii școlare

O excursie școlară condimentată cu puțină aventură va stârni interesul elevilor de toate vârstele! Adrenalin Park invită cu drag grupurile școlare din toată țara să organizeze o ieșire la aventură cu escaladă în copaci, escaladă artificială, tiroliene și jocuri de echipă.

Vom învăța cum să progresăm pe un traseu suspendat cu obstacole, cum să manevrăm carabinierele de asigurare și scripetele de alunecare pe traseu tirolian! Vom descoperi mai multe despre noi înșine și vom învăța importanța coordonării mișcărilor pentru dezvoltarea armonioasă a corpului.

Grupurile de elevi pot sosi organizați pe clase individuale sau mai multe clase simultan, în funcție de disponibilitatea hamurilor de escaladă la data aleasă.

Coordonatorii excursiilor școlare sunt rugați să facă programările în avans!

Petreceri de vară

Conceptul de summer party este deja consacrat în anumite organizații. Adrenalin Park este o alternativă nouă, mai antrenantă și poate mai accesibilă pentru o petrecere de vară clasică. Un avantaj al petrecerilor de vară în parcul de aventură este că nu trebuie să pierdeți timp cu organizarea unor activități suplimentare: traseele de aventură și tirolienele sunt aici și așteaptă cățărătorii cu umbra binefăcătoare!

Servirea mesei se face relaxat, pe una din terasele Adrenalin Park. Băuturile se servesc direct de la barul cabanei turistice iar atmosfera se poate face cu ajutorul unui DJ experimentat cu gestionarea muzicii într-un cadru natural.

Numărul de invitați poate varia de la 10 la 200 de invitați, în funcție de disponibilitatea parcului în data aleasă de comun acord.

Ziua Familiei

Parcul de aventură de lângă Cluj este cunoscut deja ca un loc unde familiile pot petrece timp de calitate împreună. Având deja o experiență bogată în organizarea evenimentelor pentru cei mici și cei mari, Adrenalin Park acomodează evenimente dedicate familiilor, unde atât copiii cât și adulții se pot bucura de un program variat și distractiv!

Conceptul unui eveniment tip Family Day organizat pentru angajații companiei sau părinții și copiii înrolați într-o unitate de învățământ are tot mai multă căutare. La Adrenalin Park, cei mici se pot distra pe traseele de aventură dedicate lor, adolescenții și adulții se pot bucura de trasee cu dificultate sporită, se pot relaxa pe tiroliene sau se pot relaxa în hamace și pe terasă.

Numărul participanților poate varia de la 10 la 250 de invitați, în funcție de disponibilitatea parcului în data aleasă de comun acord.

Aniversări private

Aniversările private care au loc la Adrenalin Park acoperă o paletă largă de ocazii: zile de naștere, aniversări de căsătorie, zile onomastice, absolviri, aniversări tematice, etc. Important este să vă pregătiți lista de invitați și să stabilim ce se potrivește pentru ei. Nu uitați: Adrenalin Park este un loc pentru toate vârstele! Important este să ne păstrăm un spirit tânăr și pofta de viață!

După sesiunea de aventură și relaxare pe traseele suspendate în copaci și tiroliene, vă invităm să serviți masa împreună, pe una din terasele în aer liber de la Adrenalin Park.

Aniversările private se pot face în grupuri mari, dar noi vă suntem alături și dacă sunteți doar în doi! Important este să aveți complicele potrivit pentru momentul dorit!

Evenimente de companie

Viața unei companii are diverse momente ce merită organizate cu atenție. Câteva ocazii ce pot fi condimentate cu un pic de aventură la Adrenalin Park sunt: premierea unor rezultate deosebite, onboarding-ul noilor angajați, transferul de management al diviziilor sau departamentelor, pregătirea unei noi campanii, pregătirea echipei pentru ieșirea din zona de confort în fața unei noi etape de dezvoltare, deschiderea unor noi filiale, inaugurarea unor noi produse sau servicii – orice poate fi asociat cu spiritul de explorare și aventură!

Formatele evenimentului pot fi în stil de de descoperire și explorare, în stil competițional sau în stil laissez-faire. Durata poate fi de câteva ore sau de o zi întreagă.

Meniul va fi adaptat la tipul de eveniment și la numărul de participanți. Vă rugăm să ne scrieți din timp pentru stabilirea detaliilor.

Tururi turistice

Dacă sunteți o agenție de turism sau un organizator de tururi tematice active, circuitul turistic programat poate include o oprire la aventură pe traseele suspendate în copaci și pe tirolienele spectaculoase de la Adrenalin Park! Se poate veni în drumeție, cu bicicleta sau cu autocarul – totul depinde de tematica și tipul turului turistic organizat.

Din experiența noastră, turiștii apreciază aerul proaspăt, răcoarea pădurii și posibilitatea de a face ceva diferit! În plus arhitectura organică a cabanei turistice din lemn Adrenalin Park este o raritate în regiune și un exemplu de arhitectură rurală.

Traseele turistice ale zonei sunt bogate și variate. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați direct.

Programe educative

Pentru copii de grădiniță, elevi din toate ciclurile școlare și studenți, Adrenalin Park poate fi un punct de interes atât pentru intrarea în contact cu activitățile de aventură cât și pentru descoperirea mediului înconjurător. La Adrenalin Park copiii explorează Natura, înțeleg importanța protecției mediului, managementul riscului, gestionarea asigurărilor și cooperarea cu ceilalți.

Programele de tipul Școala Altfel sau tabere de aventură sunt deja o practică încetățenită la noi. Colaborăm cu educatori și profesori din domenii precum sport, geografie, biologie, protecția mediului și științe naturale.