Az Adrenalin Park tökéletes helyszín, ha szeretteidnek, kollégáidnak vagy ügyfeleidnek szeretnél egy rendkívüli élményt szerezni. Kolozsvár közelében, Mikestelepen (Casele Micești) található kalandparkunk ideális úticél családok, iskolai csoportok és kiránduló csoportok számára.

A kalandparkban minden tevékenység a szabadban zajlik, szolgáltatásaink is az évszaknak megfelelően alakulnak: a nyári szezonban (március – október), illetve a hideg évszakokban (november – február) más-más kalandot tartogatunk a látogatóknak. A kalandszezon csúcsidőszaka júniustól augusztusig tart, a nyári szünidő és szabadságok időszakában.

Nézzük a a kalandpark szezonális szolgáltatásait.

A meleg évszakokban űzhető kalandtevékenységek

Az Adrenalin Park akár 200 embert is képes egyszerre vendégül látni a kalandpályákon. Akár 10 fős, akár 400 fős csapattal érkeztek, a helyszín lehetővé teszi, hogy kellemes, kihívásokkal fűszerezett legyen a szabadtéri kikapcsolódás mindenki számára.

Évfordulók, zártkörű rendezvények

A születésnapok különleges pillanatok minden ember életében, és szerintünk is rendkívüli figyelmet érdemelnek. Az Adrenalin Parkban a családdal és a barátokkal emlékezetes bulit szervezhettek: sportos kihívást jelentő pályákkal várunk, a vendéglőnk kínálatában lévő finomságokat pedig jókedvvel elfogyaszthatjátok a menedékház melletti hangulatos teraszokon.

Gyermekzsúrok

Szervezzetek egy fantasztikus eseményt a gyermekeknek, és hagyjátok őket megízlelni a kalandot! A gyermekekben hatalmas energiákat szabadít fel a közös szabadtéri tevékenység. A nekik szánt kalandpályák szórakoztatóak, érdekesek és kihívásokat tartogatnak a legügyesebbek számára is. A legkisebbek, azaz a 4 év körüliek és a kiskamaszok is biztosan örömmel vesznek részt ezeken az eseményeken! A születésnapok azért is különlegesek, mert a kalandpark is ajándékkal lepi meg az ünnepeltet!

Céges események

Képzeljetek el egy egész napos vagy többórás szabadtéri rendezvényt az erdőben, mesebeli környezetben! A vendégek csapatokba szerveződve teljesíthetik a kalandpályákat, és mindenki megízlelheti az adrenalin ízét, mert a sportos, jó fizikai erőnlétnek örvendő vendégek számára, ugyanakkor a lazítani vágyók számára is tartogatunk kihívásokat! Ezenkívül többféle szabadtéri csapatjátékot szervezünk, a csapatok mókás versenyen mérhetik össze ügyességüket.

Iskolai kirándulások

A Kolozsvár melletti kalandpark ideális helyszín egy iskolai kiránduláshoz. Az osztálytársakkal való közös kirándulások megerősítik a csoporthoz tartozás érzését, lehetővé teszik az új barátságok kialakulását, és segítenek felfedezni önmagukat egy olyan környezetben, amely serkenti harmonikus fejlődésüket. A kalandpark animátorai felügyelik a tanulók mászkálását a kalandpályákon, és bátorítják őket, hogy minden pályát kipróbáljanak.

Csapatépítő

Az Adrenalin Park csapatépítő programjai változatosak, minden korosztály és bármilyen fizikai erőnléti szint számára alkalmasak. Választhattok egész napos, félnapos vagy csak néhány órás programcsomagot. A kalandpályák és a látványos tiroli pályák mellett a környék egyetlen csapatjátékos kalandpályát is kipróbálhatjátok és a csapatszellemet erősítő foglalkozásokat.

Adrenalin Park – események

Saját rendezvényeink alkalmával arra törekszünk, hogy a számunkra különleges eseményeket izgalmas program keretében ünnepeljük meg. Szezonális partik, élő versenyek, tematikus események – mindegyiket nagydobra verjük, hogy hozzátok is eljusson az információ!

A hideg szezon kalandtevékenységei

Az ősz és a tél is alkalmas évszakok, ha kalandra vágyunk a szabadban, feltéve, hogy megfelelő a felszerelésünk. Csodálatos élmény a pazar őszi színekben pompázó erdőben vagy a lombjuktól megfosztott fák között, a magaslati pályákon mászkálni és más színben is megcsodálni a Bükköt.

Őszi/téli csapatépítő

A hideg évszak alkalmas a szabadtéri mozgásra a csapatoknak szánt kalandpályákon is! A csapatépítők a résztvevők számától és a kalandparkban való tartózkodásra szánt idő függvényében többféle változatban állnak rendelkezésetekre.

Őszi/téli iskolai kirándulások

Novembertől februárig az iskolai csoportokat is szeretettel várujuk az Adrenalin Parkba. Természetesen rugalmasan alkalmazkodunk az időjárási körülményekhez, és közösen, előre megtervezzük a kalandparkos kirándulásotokat. A gyermekek bármikor játszanának a szabadban, bátorítsuk őket.

Szabadtéri események

Ősszel a pazar színeket, télen a ragyogó fehéret csodáljuk a természetben! A hideg évszakban is bátorítjuk a kalandtevékenységeket, mert az oxigénellátás és a mozgás jó energiával tölt fel mindenkit! Természetesen az Adrenalin Park menedékházában meg lehet melegedni, és a forró ebédet is ott fogyaszthatjátok el.

Szolgáltatások

Szabadtéri teraszok
3 rendelkezésre álló terasz

Egyszerű meleg ételek
Pizza, hamburger, egyebek

Parkolási lehetőség
közvetlenül a park mellett

Kalandpályák
felnőtteknek és gyermekeknek

Játszótér
a legkisebbeknek