Aventură de zi. Escaladă Nocturnă. Bunătăți și aer proaspăt.

În perioada 27 aprilie – 1 mai vă invităm la escaladă pe traseele de aventură și tiroliene și la o masă delicioasă pe terasa Adrenalin Park. Inaugurăm și escalada nocturnă pentru sezonul 2018, pe 28 aprilie, începînd cu ora 20:00 pentru grupuri de minim 5 persoane cu rezervare în acest sens! În plus, avem formula specială de 1 mai la aventură:  2 ore + 1 oră BONUS!

Oferta specială la aventură: 2 ore + 1 oră BONUS!

De minivacanța de 1 Mai vă tentăm la aventură cu o formulă speicală: la fiecare 2 ore de aventură achitate primiți bonus 1 oră în plus. Cu siguranță cei mici și marii iubitori de natură se vor bucura cerl mai mult de această formula de 1 Mai.

Vă remaintim: toată lumea se poate bucura de escaladă în copaci la Adrenalin Park: 3 trasee pentru copii sub 140 cm, 9 trasee pentru juniori și adulți, 1 traseu extrem pentru adulți! Pentru echipe de minim 6 persoane, un trase inedit Team Adventure!

Senzații NOI: Prima escaladă nocturnă pe 28 aprilie 2018 (20:00 – 22:00)

Pe 28 aprilie, pentru amatorii de adrenalină, revenim cu formula de escaladă nocturnă pe traseele aeriene și tiroliene. Activitatea se organizează strict pentru grupuri de minim 5 persoane adulte, cu rezervare prealabilă. Tarifele de acces la escalada nocturnă supervizată de monitorii parcului sunt:

  • 50 lei – pentru oaspeții care vin doar la nocturnă
  • 45 lei – pentru oaspeții care sunt deja la escaladă în momentul deschiderii nocturne.

 

Delectați-vă de 1 mai, ieșiți la mișcare, la aventură și la aer proaspăt! Pădurea Făget și masivul Feleac sunt unele din cele mai frumoase peisaje ale zonei, iar Adrenalin Park este o oază de revigorare și relaxare!

Vă așteptăm cu drag la Adrenalin Park. Rezervări la office@adrenalinpark.ro sau 0732 040 434.