Chiar dacă la Adrenalin Park sărbătorim zilnic familia și importanța acesteia, dorim să marcăm și noi în calendar ziua de 15 Mai, zi recunoscută anual la nivel internațional ca fiind Ziua Internațională a Familiei. Este o oportunitate în plus de a promova valorile asociate familiei ca formă socială de bază. Adrenalin Park este un loc ideal pentru activități cu familia: copiii având înălțimea sub 140 cm se pot cățăra pe cele 3 trasee destinate lor – Buburuza, Jderul și Balaurul, copiii de peste 140 cm deja pot testa pentru juniori și adulți iar părinții și bunicii se pot delecta pe cele 9 trasee forestiere înalte.

Biletul de familie a fost special conceput pentru a invita familiile în natură, la mișcare. Prețul de 120 lei pentru un bilet de familie, include accesul a 2 adulți și 2 copii. Este o variantă avantajoasă deoarece s-a luat în calcul o reducere de 20%, tocmai în ideea de a susține familiile care doresc să petreacă timp de calitate împreună. Dacă sunt mai mult de 2 copii în familie, pentru aceștia se va achita doar 25 lei/copil, in loc de 30 lei pentru copii sub 140 cm sau 35 lei pentru copii peste 140 cm.

ÎN PLUS: Grupurile de familii (ce cumulează in total min. 10 persoane), cu rezervare, vor beneficia și de reducerea de 10% de grup ce se va aplica la biletul de familie achiziționat. De exemplu, dacă sunteți 3 familii care vă veți cățăra pe traseele de aventură – (2 adulți + 2 copii) x 3 ó 6 adulți, 6 copii = 12 persoane, cățărători – atunci veți putea achiziționa 3 bilete de familie la preț redus cu 10%: 120 lei x 3 = 360 lei – 10% reducere = 324 lei. Singura noastră solicitare este să vă faceți rezervarea ca atare, în avans, astfel încât să ne putem organiza corespunzător și toată lumea să beneficize de o experiență plăcută în parcul de aventură.

Cu această ocazie dorim să felicităm familiile care ne-au ales de atâtea ori ca destinație pentru petrecerea timpului liber împreună, copiii care au dorit să își sărbătorească ziua de naștere la Adrenalin Park, precum și tinerii care au ales să marcheze momentul cererii în căsătorie sau petrecerea dinaintea evenimentului nupțial pe traseele de aventură!  Și nu în ultimul rând, felicităm bunicii care dau dovadă de multă răbdare cu nepoțeii lor, însoțindu-i pe lângă traseele de cățărare pentru cei mici.

Experiența aventurii cu familia, la Adrenalin Park și nu numai, va rămâne ca o aminitire plăcută din copilărie, dezvăluind laturi noi ale personalității fiecăruia. Drept urmare: tătici, mămici, bunici și copii – mobilizați-vă pentru aventură! Echipa Adrenalin Park vă așteaptă cu drag! 

Pentru rezervări și detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați direct prin mail – office@adrenalinpark.ro sau telefon: +40 – 371 – 040.434