Începând cu data de 3 aprilie 2015, parcul de aventură de lângă Cluj – Adrenalin Park, redeschide porțile pentru un nou sezon de aventură! Un cadru deosebit în mijlocul pădurii, departe de agitaţia urbană, va  întâmpina oaspeții parcului cu trasee aeriene suspendate între copaci.

Adrenalin Park propune publicului clujean 12 trasee de aventură compus din: 10 trasee suspendate şi 2 trasee tiroliene. Pentru deliciul celor mici şi pentru a promova activităţile în aer liber împreună cu familia și prietenii, 3 din cele 10 trasee suspendate sunt destinate în exclusivitate copiilor.

Parcul de aventură de lângă Casele Micești se pregătește pentru o primăvară plină de adrenalină și voie bună! Sperăm ca oaspeții noștri să regăsească plăcerea activităților în aer liber, frumusețea jocului și provocarea obstacolelor suspendate. În plus, vă reamintim că la Adrenalin Park puteți organiza momente speciale precum petrecerea zilei de naștere, ieșiri cu colegii sau activități tip teambuilding. Pentru elevii din calsele I-XII, parcul de aventură a pregătit o ofertă specială destinată grupurilor organizate. Cu ocazia programului “Școala altfel” ce se va derula în perioada 6 – 10 aprilie 2015, echipa Adrenalin Park invită școlile primare, gimnaziile și liceele din județ să încerce o activitate nouă: aventura pe trasee suspendate.

Traseele suspendate între copaci formează un sistem complex de obstacole propice pentru dezvoltarea abilităților de agilitate, deprinderi tehnice și sportive, dar a căror element indispensabil este și sistemul de siguranță. Obstacolele și exercițiile parcului de aventură devin pe parcurs tot mai complexe și mai dificile, punându-se accent pe dezvoltarea coordonării. Jocurile sau obstacolele instalate pe fiecare traseu au menirea de a face parcurgerea acestora o experiență provocatoare și antrenantă pentru persoane amatoare. Pentru adulți au fost concepute 2 trasee de inițiere, urmând ca aceștia să parcurgă progresiv restul traseelor, pe diferite grade de dificultate.

Cele 3 trasee destinate exclusiv copiilor permit părinților însoțirea și urmărirea copiilor de-a lungul traseului în deplină siguranță. Și traseele pentru copii au mai multe grade de dificultate, astfel copii din mai multe categorii de vârstă pot parcurge cu succes traseele potrivite vârstei lor. Datorită instalaţiilor montate și din motive de siguranță, aceste trasee pot fi utilizate de către copii cu vârsta minimă de 3 ani până la cei cu o înălțime maximă de 140 cm.

La fel ca în marile parcuri de aventură din Europa, siguranța este elementul primordial de care echipa Adrenalin Park se îngrijește. Pentru a garanta siguranța în parcul de aventură se va purta echipament de alpinism conform clasificărilor UIAA (Federația Internațională de Alpinism și Escaladă).

Ținuta recomandată este o ținută sport confortabilă (pantalon sport, tricou cu mânecă scurtă /lungă, bluză antivânt, încălțăminte sport), fără accesorii care să incomodeze activitatea.

Pentru o bună cunoaștere a regulilor de siguranță vă invităm să accesați secțiunea: http://adrenalinpark.ro/reguli-de-siguranta/

Pentru informații legate de prețuri și reduceri de grup vă rugăm consultați: http://adrenalinpark.ro/preturi/

 -##-

Pentru detalii și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi in scris la: office@adrenalinpark.ro