Rezervarea este importantă pentru o bună organizare a calendarului destinat oaspeților parcului de aventură Adrenalin Park. Ca o bună practică, anunțarea grupurilor de minim 10 persoane ne ajută să asigurăm atât personalul necesar cât și posibilitate de a servi masa de prânz la noi. În plus, dacă se doresc diferite formate de programe, echipa noastră va putea stabili cu organizatorul grupului o agenda concretă și detaliile specificie.

Prin intermediul formularului de mai jos puteți rezerva sesiunea de aventură pe categorii de oaspeți (adulți, elevi/studenți/seniori și copii sub 140 cm) sau pe tip de eveniment (zile de naștere, team building, ieșire cu școala, alt eveniment).

Totodată, pentru a ușura procesul de contractare și decontare, organizatorii de eveniment și companiile care au nevoie de documentele standard – contract și factură, pot introduce din start datele societății în câmpurile din formular.

Mulțumim pentru colaborare și vă invităm să efectuați o rezervare pentru aventură la noi!

Pentru rezervările de grup de min. 10 persoane cu servirea mesei după sesiunea de aventură, vă recomandăm să consultați meniul Adrenalin Park și să transmiteți comanda dumneavoastră din timp, direct pe adresa noastră: office@adrenalinpark.ro

Meniul și facilitățile terasei-restaurant Adrenalin Park poate fi consultat pe pagina: