Duminica 20 septembrie 2015, Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj a fost încă o dată alături de Crosul Companiilor Cluj-Napoca powered by Garmin , aflat la cea de-a 5 –a ediție. În parteneriat cu clubul sportiv Runners Club, Adrenalin Park doreşte să promoveze un stil de viață sănătos și o atitudine sportivă. Prin intermediul Crosului Companiilor Cluj-Napoca, atât Adrenalin Park cât și Runners Club intenționează să stimuleze alergarea în aer liber, spiritul de echipă și colegialitatea. 33 de invitații la Adrenalin Park au fost acordate locurilor I, II și III pe fiecare categorie de concurs!

Din culise.

Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj se alătură inițiativei Runners Club care dorește “să demonstreze, prin performanța alergătorilor, faptul că mișcarea și alergarea în aer liber este accesibilă tuturor, chiar și celor care stau mai mult de 8 ore la locul de muncă. Mișcarea este pauza pe care o oferim minții și corpului nostru dupa o zi incărcată”. Alergarea și cățărarea se completează reciproc oferind organismului un set de mișcări complexe. Susținem o dezvoltare armonioasă atât a fizicului cât și a spiritului de aventură.

Adrenalin Park felicită performanțele deosebite din cadrul competițiilor Runners Club

Deoarece știm că orice idee trebuie susținută prin fapte, Adrenalin Park a premiat câștigătorii curselor individuale și de echipă. Astfel, ocupanții podiumului au primit câte o invitație în parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj pentru sezonul de aventură 2015.

În total, se 33 de premii au fost acordate printre care și cele 33 de invitații indivdiuale în parcul de aventură unde vă așteaptă 12 trasee aeriene, din care 9 sunt exclusive pentru adulți și juniori. Printre atracțiile Adrenalin Park se numără și cele 2 tiroliene de excepție: Șoimul și Liliacul! În total peste 300 m de traseu tirolian.

Adrenalin Park la Crosul Companiilor Cluj-Napoca 2015

Adrenalin Park a răspuns invitației organizatorilor competiției sportive pentru alergători amatori cu scopul de a susține promovarea mișcării în aer liber. Alături de alergătorii înscriși în concurs, echipa Adrenalin Park aderă la un mod de viață activ și propune un context propice activităților intense în aer liber. Ca și completare a programului de antrenament, invităm toți alergătorii să testeze traseele aeriene ale parcului de aventură.

Așteptăm câștigătorii să își anunțe sosirea la Adrenalin Park!

 

Trăiește aventura!

Echipa Adrenalin Park

Casele Micești, Feleacu, județul Cluj