Adrenalin Park, parcul de aventură din Cluj, susține competiția Făget Winter Tour 2016 powered by Halcyon. Pe cei ce vor urca pe podium în data de 30 ianuarie 2016, Adrenalin Park îi așteaptă la distracție pe traseele forestiere înalte cu obstacole și tiroliene! În parteneriat cu clubul sportiv Runners Club si Clubul Sporturilor Montane Rupicapra,  Adrenalin Park promovează un stil de viață sănătos și o atitudine sportivă. Prin intermediul Făget Winter Tour, stimulăm mișcarea în aer liber și alergarea de teren, pe timp de iarnă.

Adrenalin Park, Runners Club si Rupicabra readuc în agenda clujenilor activități specifice sezonului rece

 Iarna este un anotimp superb, de care dorim să ne bucurăm cu toții! Esențial este să fim confortabili cu temperaturile exterioare și să fim în mișcare pentru ca corpul să se poată încălzi.

  • Adrenalin Park vă propune escaladă pe trasee forestiere înalte sau trasee de aventură cum sunt ele cunoscute. Mișcări complexe ce solicită toate grupele de mușchi , un peisaj deosebit și perspectiva veverițelor din copaci!
 
  •  Runners Club vă invită la alergare pe orice tip de teren: asfalt, pământ, mixt. Alergarea este accesibilă din toate punctele de vedere unei categorii largi de oameni. În plus este un factor motivator pentru inițierea activităților outdoor.
 
  • Clubul Sporturilor Montane Rupicapra vă invită să practicați sporturi montane prin Carpați și nu numai. Legatura dintre om și munte este unică și formatoare. Depășirea obstacolelor întâmpinate pe traseele montane dezvoltă personalitatea și atitudinea în viață.
 

Făget Winter Tour 2016

Pentru un start sportiv în 2016, Făget Winter Tour 2016 powered by Halcyon invită participanții amatori la alergare montană.

Bineînțeles kit-ul de concurs și premiile sunt deja pregătite.

Din agenda de eveniment:

  • Antrenamente săptămânale
  • Ședința tehnică
  • Adunarea la START
  • Alergarea în concurs
  • Gulyas by Adrenalin Park post-concurs
  • Distracție, voie bună și aer proaspăt în mijlocul naturii

adventure on tree climbing rope coursesÎn plus, pentru copii și susținători:

Mai ales pentru iubitorii de aventură: escaladă pe trasee cu obstacole și tiroliene * (conform ofertei speciale de sezon!)

Premiile Adrenalin Park : o experiență unică

Deoarece știm că orice idee trebuie susținută prin fapte, Adrenalin Park premiază câștigătorii cu accese în parcul de aventură.

Cățărarea pe traseele aeriene cu obstacole ți pe tiroliene sunt încă un element nou pe harta județului Cluj. Iubitorii de mișcare în aer liber o vor aprecia și vor descoperi frumusețea locului.

Alături de alergătorii înscriși în concurs, echipa Adrenalin Park aderă la un mod de viață activ și propune un context propice activităților intense în aer liber. Ca și completare a programului de antrenament, invităm toți alergătorii din regiune să testeze traseele aeriene ale parcului de aventură.

Ne vedem în concurs! Cu cât mai mulți, cu atât mai bine!

… pentru că ne place iarna!