Pe 31 Martie 2018 Adrenalin Park deschide oficial sezonul de aventură 2018! Și pentru că știm că cei mai nerăbdători sunt micii și voioșii aventurieri care sunt deja în vacanța de primăvară, lansăm sezonul cu tradiționala vânătoare de comori cu ocazia sărbătorilor de Paști (pentru catolici) respectiv Florii (pentru ortodocși). Cele 3 trasee de aventură pentru copiii sub 140 cm vă așteaptă cu surprize colorate! Se anunță vreme frumoasă, dar echipamentul călduros este recomandat!

Activități pentru întreaga familie la Adrenalin Park

  • Copiii sub 140 cm sunt așteptați la distracție și explorare pe traseele de aventură din Adrenalin Park special amenajate pentru ei: Buburuza, Jderul și Balaurul.
  • Frățiorii și surorile care încă nu știu să se cațere, se pot juca la groapa de nisip, pe tobogan sau pot fi dați în leagănul pentru ei. În plus pot desena, rezolva puzzle-uri și alte jocuri dedicater vârstei lor!
  • Copiii peste 140 cm și elevii pot avansa pe cele 9 trasee de aventură de juniori și adulți, de la cel mai ușor – Pisica Neagră (5) până la cel mai greu Adrenalina (10) . Bineînțeles se pot relaxa și pe renumitele tiroliene – Șoimul (11) și Liliacul (12) care ajunge la 10 m înălțime!
  • Studenții și adulții pot aborda cu încredere toate traseele de aventură din Adrenalin Park, inclusiv să se aventureze pe faimosul traseu EXTREM 13 (cel mai dificil din zona Clujului).
  • Bunicii și bunicile pot aborda traseele care li se potrivesc condiției fizice sau se pot relaxa în zonele cu hamace, pot face fotografii nepoțeilor și familiilor în timp ce se cațără.
  • La final de activitate, întreagha familie poate gusta ceva din specialitățile zilei și savura o băutură caldă de la terasa-restaurant Adrenalin Park.
  • BINE DE ȘTUT: BILETUL DE FAMILIE – vă reamintim că familiile active în care doresc să se cațere atât părinții cât și copiii, pot achiziționa la preț redus accesul în parc, optând pentru biletul de familie!

Activități în jurul parcului de aventură

Ne face plăcere să vă reamintim că pădurea Făget din masivul Feleac este o oază de relaxare și frumuseți ale naturii. Dacă doriți să alternați activitățile puteți să organizați cu prietenii și familia următoarele:

drumeție prin pădurea Făget și masivul Feleac – dinspre Cluj  spre parcul de aventură, de la parcul de aventură spre vărful Peana, prin pădure pur și simplu.

explorarea potecilor educative cu copiii și prietenii lor urmărind semnalizările existente

ture cu bicicleta

ture de alergare montană

explorarea naturii: observarea faunei și florei din împrejurimi

Protejăm natura și promovăm un comportament etic

Cu ocazia vizitei la Adrenalin Park și împrejurimi încurajăm oaspeții să ia la cunoștință și să transmită noii generații comportamentul adecvat în natură. Câteva aspecte pe care le încurajăm: colectarea selectivă a deșeurilor, curățarea pădurii de gunoaiele găsite întâmplător în drum, practicarea sportului și mișcării în aer liber, învățarea speciilor de plante și animale protejate din masivul Feleac și pădurea Făget.

Din punct de vedere al așezării rurale, Casele Micești, invităm oaspeții să reducă viteza de deplasare între case, să fie respectuoși cu vecinii și sătenii, în general.

Totodată, vă reamintim că Adrenalin Park este unul dintre obiectivele de arhitectură organică unicat ale zonei, fiind un obiectiv turistic în sine.

În speranța că vom avea din nou un sezon de aventură minunat, vă așteptăm cu drag la Adrenalin Park!

Rezervări și detalii la office@adrenalinpark.ro