Adrenalin Park a susținut cea de-a patra ediție a „Maratonului Făget”, redenumit de organizatori „Trail Running & MTB Marathon” și care este cel mai mare eveniment de acest gen din Transilvania. „Maratonul Făget” 2015 – „Trail Running & MTB Marathon” a avut loc în weekendul 25-26 aprilie 2015 si a avut ca sponsori oficiali Banca Transilvania si Vodafone.  Adrenalin Park s-a alăturat suitei de parteneri și sponsori locali pentru a întări mișcarea sportivă inițiată de Clujul Pedalează – organizatorul acestui eveniment de anvergură.

Atât pentru câștigătorii probei de trail running cât și pentru cei de MTB din cadrul „Maratonului Făget” ediția 2015, Adrenalin Park a completat pachetul de premiere cu invitații la parcul de aventură. Îi felicităm pe câștigătorii „Maratonului Făget” 2015 – „Banca Transilvania Trail Running & MTB Marathon powered by Vodafone” pentru aceste performanțe deosebite și îi așteptăm la cățărat pe trasee forestiere înalte. Ba chiar mai mult, considerăm că ar fi o inspirație fantastică pentru publicul general dacă ar sosi la Adrenalin Park în alergare sau în pedalare pe bicicletă.

Fondatorul asociației sportive Clujul Pedalează și al evenimentului „Maratonului Făget” 2015 – „Banca Transilvania Trail Running & MTB Marathon powered by Vodafone” , dl. Levente Kertesz depune eforturi susținute pentru dezvoltarea noii generații de cicliști montani și alergători montani. Clujul Pedalează și Adrenalin Park colaborează pentru promovarea programelor sportive în aer liber în rândul tinerilor și a publicului larg.

Evenimentul, Maratonul MTB de la Cluj se află la cea de-a IV-a ediție, iar în acest an a ajuns, ca amploare, pe locul II la nivel național și pe locul IV în Europa de Est. Adrenalin Park felicită organizatorii pentru aceste performanțe și pentru noutățile aduse în cadrul evenimentului devenit deja un eveniment internațional.