Adrenalin Park s-a alăturat organizatorilor SpiritFest 2015, respectiv RiFest 2015, la secțiunea de cățărare pe stâncă. Deși tradiționalul RICO (Rimetea Climbing Open) nu a putut fi organizat în acest an într-un format de competiție, organizatorii au propus o varianta de tip festival – Rimetea Climbing Festival. Alături de Absolut Explorer, SDL, Starbucks, CS Sky Fly , Express Chef si  Salvamont Alba, Adrenalin Park a susținut acest eveniment destinat cățărătorilor amatori și de performanță.

Prin specificul activității derulate în cadrul parcului de aventură, Adrenalin Park promovează cățărarea sportivă și consideră cățărarea pe traseele forestiere înalte ca fiind un prim pas care deschide apetitul publicului pentru cățărare și activități la înălțime. Organizarea de excepție asigurată de echipa RiFest 2015 a creat o atmsoferă deosebită menită să întărească coeziunea comunității de cățărători din regiune și din țară.

RiFest 2015 a fost un eveniment sportiv în care cățărătorii amatori au putut aprecia tehnica și abiliățile cățărătorilor de performanță, făcând schimb de experiență și asimilând mișcări noi. Observatorii prezenți din partea Adrenalin Park au apreciat și deschiderea organizatorilor RiFest 2015 de a introduce în elementele de bază ale escaladei sportive persoane care nu au avut până acum acces la acest sport – atât adulți cât și copii.

Pentru a felicita participanții RiFest 2015 și a le propune o temă mai relaxantă, Adrenalin Park a pus la dispoziție câteva invitații la parcul de aventură. Așteptăm cu drag câștigătorii invitațiilor pe traseele de aventură din Feleacu, lângă Casele Micești.

Adrenalin Park, Absolut Explorer și Asociația Națională a salvatorilor Montani (Salvamont) promovează mișcarea la altitudine, cățărarea pe diferite tipuri de trasee într-un mod etic și cu o bună conduită sportivă și socială. Astfel de le pregătirea individului pentru parcurgerea acestor tipuri de trasee până la echipamentul utilizat și principiile morale aplicabile, primează siguranța cățărătorului și a persoanelor din jur.  Echipa Adrenalin Park a constatat grija pentru siguranța tuturor în cadrul RiFest 2015 și apreciază eforturile depuse în acest sens.