Vara aceasta, Adrenalin Park răsplătește fidelitatea aventurierilor: se lansează primele abonamente Adrenalin Park, valabile pentru zece intrări la escaladă în copaci , oricând în sezonul 2017/2018.

Abonamentele disponibile sunt: 

  • Abonament copii și juniori sub 140 cm – preț: 270 lei
  • Abonament copii și juniori peste 140 cm – pret 315 lei
  • Abonament individual adulți – 360 lei
  • Abonament Family ( 2 adulți și 2 juniori) – 1080 lei

Trăiți aventura cu familia sau prietenii prin abonamentul transmisibil

Pe lângă faptul că economisiți 10% din prețurile biltelor, abonamentele sunt transmisibile! Prietenii sau alți membrii ai familiei se pot bucura de avantajele oferite: senzații tari și aer curat.

La Adrenalin Park aveți șansa de a vă crește adrenalina, indiferent de vârstă sau pregătire fizică: cele 11 trasee pentru adulți  sunt situate la înălțimi diferite (între 2 și 10 m), pe dificultăți variate (de la ușoare la extrem de dificile) și cu obstacole interesante.

Abonamentele sunt valabile pentru toate traseele din parcul de aventură din pădurea Făget, lângă Casele Micești.

 

Cum se pot folosi abonamentele ?

Abonamentele se pot achiziționa la recepția parcului de aventură, și sunt valabile pe tot parcursul anului.

La fiecare vizită trebuie sa-l aveți la dumneavoastră, pentru a fi validat. După prezentarea abonamentului, vă puteți echipa și…. distracția începe!

 

Plus de aventură în Adrenalin Park

Pentru a completa aventura parcurgerii traseelor, puteți opta și pentru o tură de bicicletă în pădurea Făget! Bicicletele se închiriază la fața locului.

Bucătăria parcului de aventură vă oferă un meniu delicios, cu multe bunătăți tradiționale (de exemplu: gulyás, supe) sau moderne (hamburger Adrenalin Park, de exemplu), preparate la fața locului. Pe treasa Adrenalin Park servim și specialități de bere sau sucuri și limonadă din ingrediente proaspete.

 

Pentru a vă programa vizita la Adrenalin Park, sunați la numărul de telefon  0732040434 sau scrieți-ne pe e-mail office@adrenalinpark.ro.

Trăiește aventura!