Ca in fiecare an Adrenalin Park susține alergarea montană în zona Clujului. Începem 2017 cu concursul Făget Winter Tour 2017 care va lua startul chiar din fața parcului de aventură Adrenalin Park. Organizat de Runners Club și Asociația Sporturilor Montane Rupicapra, concursul include două probe de cross hivernal: 15 km și 7 km. Adrenalin Park premiază primii trei clasați pe fiecare categorie de concurs cu câte o invitație la cățărare pe trasee suspendate în copaci și tiroliene.

Aventura – o experiență de neuitat

Știm că alergarea în cadrul acestui concurs este o plăcere, dar și răsplata este un factor motivant pentru orice alergător! Pe lângă premiile pregătite de restul sponsorilor Făget Winter Tour, Adrenalin Park oferă un cadou mai altfel: o experiență de 2 ore pe traseele din cadrul parcului de aventură de langa Casele Micești.

Pentru unii poate că este prima dată când iau contact cu echipamentul de alpinism și activitate la înălțime, pentru alții poate este deja un sport practicat!

În ambele cazuri, la Adrenalin Park aveți șansa de a vă crește adrenalina depășind obstacole situate la înălțimi diferite (între 2 și 10 m), de dificultăți variate ( de la ușoare la extrem de dificile) și pentru mai multe categorii de vârstă (juniori, adulți și seniori).

Cu siguranță obiecte și produse cadou sunt binevenite, dar o experiență pe care o puteți împărți și cu prietenii sau familia este un moment de neuitat! În plus puteți veni înarmați cu aparate foto sau camera video și veți imortaliza aventura!

IMPORTANT: Câștigătorii concursurilor din 2016 pot utiliza invitațiile primite la Adrenalin Park în 2017!

Deoarece știm că majoritatea câștigătorilor concursurilor de alergare din toamna – iarna 2016 nu au avut încă ocazia să utilizeze invitațiile la Adrenalin Park, le comunicăm prin acest anunț că sunt așteptați la distracție și aventură în 2017!

Trebuie doar să prezentați invitația la Recepția Adrenalin Park!

Aventura se practică atât în sezonul rece cât și în sezonul cald !

Fiind o activitate outdoor desfășurată la înălțime, în copaci, pe trasee echipate cu cabluri de oțel și elemente din lemn tratat, purtând ham de alpinism și asigurați cu carabiniere autoblocante, escalada în copaci se poate practica în orice sezon, când condițiile meteo sunt în parametri normali!

Participanții trebuie să se echipeze în funcție de starea vremii și de comportamentul termic individual. Iarna, avantajul este că escalada în copaci va duce la încălzirea corpului prin activitate fizică intensă, iar vara, avantajul este că pădurea este o zonă umbroasă cu efect răcoritor! J În ambele situații, aerul este proaspăt, curat și binefăcător!

Spor la antrenamente și ne vedem Sâmbătă, 28.01.2017 la START-ul Făget Winter Tour powered by Halcyon Mobile!