Adrenalin Park, parcul de aventură etalon din regiunea Clujului, felicită comunitatea locală de sport pentru atragerea titlului de Oraș European al Sportului în 2018! Încă din 2014, am fost implicați activ în promovarea sporturilor de masă și  a activităților în aer liber în rândul școlilor, cluburilor sportive și a diverselor comunități.  

În 6 decembrie 2017, Cluj-Napoca a fost nominalizat ca Oraș European al Sportului în 2018, datorită unei comunități sportive foarte active, a investițiilor locale în infrastructuri sportive noi și a politicii de sprijin a sporturilor de masă.  

Colaborarea noastră constantă cu comunitatea de alergători, de înnotători, de cățărători, de cicliști și de montaniarzi s-a dovedit a fi o potrivire perfectă.

Adrenalin Park consideră că toate activitățile sportive trebuie să facă parte din dezvoltarea fizică și psihică armonioasă a copiilor și adulților. Pentru a sprijini cooperarea între cluburile sportive, am colaborat active cu  Runners Club, Clujul Pedalează, Orca Swim Club, Clubul Alpin Român – secția Universitară Cluj, Societatea Carpaților Transilvaniei – Erdélyi Kárpát-Egyesület (EKE) și multe altele, aducând o altă abordarea a pregătirii fizice a copiilor, adolescenților și adulților.  

Felicităm, totodată, dedicarea profesorilor de sport și educație fizică din cadrul școlilor locale, a liceelor și Universităților care au fost decshiși la implementarea activităților de aventură pe trasee forestiere înalte din Adrenalin Park în cadrul activităților cu elevii și studenții proprii.  

Mulțumiri speciale și acelor asociații care s-au îngrijit de integrarea copiilor din medii defavorizate în cadrul minunatei aventuri a cățărării în copaci, a jocurilor de echipă și activităților în pădurea Făget.

Peste 350 de oaspeți au participat la Festivitatea de Premiere ACES Europe. Cele mai sportive orașe ale continentului au fost reunite încă o dată în casa cetățenilor Europeni. 40 de orașe au primit titlul de Oraș European al Sportului sau Comunitatea Europeană a Sportului cu Sofia în calitate de Capitală Europeană a Sportului în 2018.

Deși iarna este deja aici, abia șateptăm sezonul de avntură 2018!

Felicitări comunității sportive din Cluj-Napoca! Să trăim aventura împreună!