Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj sprijină competiția de ciclism montan Maratonul Gilău ediția a II-a, etapa a 3-a din cadrul „Cluj Bike Challenge” 2014. În parteneriat cu clubul sportiv Clujul Pedalează, Adrenalin Park doreşte să promoveze pasiunea pentru ciclism montan, activitățile în aer liber și petrecerea timpului liber într-un mod sănătos.

Trasee pline de adrenalină:

Maratonul Gilău, Campionat Național de ciclism montan XCM MTB, atât pentru amatori cat și pentru cicliști legitimați se derulează pe mai multe trasee:

de 15 Km (numită Fun) unde vor putea participa atât copiii care au împlinit vârsta de 12 ani, adulți +18 ani feminin – masculine, cât și categoria family. Locurile pentru traseul fun sunt limitate la 200 participanți;

– pentru copii 6-8 ani respectiv 9-11 ani va fi stabilit un traseu în incinta castelului din Gilău;

– traseul de 50 km (semimaraton numit și „race”) care include 1500 m de ascensiune;

– traseul de 80 km  „Marathon” , având 2660 m ascensiune.

Traseele vor avea ca punct de start-sosire curtea castelului din localitatea Gilău care se află la aproximativ 15 km vest de municipiul Cluj-Napoca.

 

Acces Individual _Adrenalin Park

Premiile Adrenalin Park

Pentru a susține în continuare completarea programului de exerciții fizice, Adrenalin Park premiază câștigătorii tuturor curselor, pentru toate categoriile de vârstă printr-o invitație la aventură! Astfel, ocupanții podiumului vor primi câte un Acces Individual în parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj pentru sezonul de aventură 2014.

În total, se vor acorda cca 70 de premii, printre care și cele 70 de invitații indivdiuale în parcul de aventură unde vă așteaptă 12 trasee aeriene, 3 perntru copii și 9 sunt pentru adulți și juniori. Printre atracțiile Adrenalin Park se numără și cele 2 tiroliene de excepție: Șoimul și Liliacul! În total peste 300 m de traseu tirolian.

Adrenalin Park la Maratonul Făget Cluj-Napoca 2014

Adrenalin Park a fost receptive la propunerea organizatorilor competiției sportive pentru cicliști amatori și legitimați de a susține dezvoltarea ciclismului montan. Alături de cicliștii din concurs, echipa Adrenalin Park crede în eficacitatea antrenamentelor necesare performanței dar și în beneficiile ciclismului pe munte. Ca și completare a programului de antrenament, invităm toți cicliștii să testeze traseele aeriene ale parcului de aventură, mai ales atunci când trec cu bicicleta pe lângă parcul nostru!

Dorim tuturor participanților să aibă o cursă excepțională din punct de vedere fizic și psihic. Ne vedem pe traseu, Duminică 21 septembrie 2014, ora 10:00!

Trăiește aventura!

Echipa Adrenalin Park

Casele Micești, Feleacu, județul Cluj