Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj susține competiția Crosul Companiilor Cluj-Napoca, aflată la cea de-a 4 –a ediție. În parteneriat cu clubul sportiv Runners Club, Adrenalin Park doreşte să promoveze un stil de viață sănătos și o atitudine sportivă.  Prin intermediul Crosului Companiilor Cluj-Napoca, atât Adrenalin Park cât și Runners Club întenționează să stimuleze alergarea în aer liber, spiritual de echipă și colegialitatea.

Motivația noastră

Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj se alătură  inițiativei Runners Club care dorește “să demonstreze, prin performanța alergătorilor, faptul că mișcarea și alergarea în aer liber este accesibilă tuturor, chiar și celor care stau mai mult de 8 ore la locul de muncă. Mișcarea este pauza pe care o oferim minții și corpului nostru dupa o zi incărcată”.

Premiile Adrenalin Park

Deoarece știm că orice idee trebuie susținută prin fapte, Adrenalin Park premiază câștigătorii curselor indidviuale și de echipă. Astfel, ocupanții podiumului vor primi câte un Acces Individual în parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj pentru sezonul de aventură 2014.

În total, se vor acorda 36 de premii, printre care și cele 36 de invitații indivdiuale în parcul de aventură unde vă așteaptă 12 trasee aeriene, din care 9 sunt exclusive pentru adulți și juniori. Printre atracțiile Adrenalin Park se numără și cele 2 tiroliene de excepție: Șoimul și Liliacul! În total peste 300 m de traseu tirolian.

 

Acces Individual _Adrenalin ParkAdrenalin Park la Crosul Companiilor Cluj-Napoca 2014

Adrenalin Park a răspuns invitației organizatorilor competiției sportive pentru alergători amatori de a susține promovarea mișcării în aer liber. Alături de alergătorii înscriși în concurs, echipa Adrenalin Park aderă la un mod de viață activ și propune un context propice activităților intense în aer liber. Ca și completare a programului de antrenament, invităm toți alergătorii să testeze traseele aeriene ale parcului de aventură.

Dorim tuturor participanților să aibă o cursă excepțională din punct de vedere fizic și psihic. Ne vedem pe pistă, Duminică 21 septembrie 2014, ora 10:00.

 

 

Trăiește aventura!

Echipa Adrenalin Park

Casele Micești, Feleacu, județul Cluj