Adrenalin Park, parcul de aventură din Cluj, susține competiția Crosul Companiilor Oradea 2015, aflată la cea de-a 4 –a ediție. Pe cei ce vor urca pe podium în data de 11 octombrie 2015, Adrenalin Park îi așteaptă la distracție pe traseele forestiere înalte cu obstacole și tiroliene! În parteneriat cu clubul sportiv Runners Club, Adrenalin Park promovează un stil de viață sănătos și o atitudine sportivă. Prin intermediul Crosului Companiilor Oradea, atât Adrenalin Park cât și Runners Club întenționează să stimuleze mișcarea în aer liber, spiritul de echipă și colegialitatea.

 Adrenalin Park și Runners Club: două organizații ce readuc mișcarea în rutina zilnică a oamenilor

În completarea inițiativei Runners Club – care dorește “să demonstreze, prin performanța alergătorilor, faptul că mișcarea și alergarea în aer liber este accesibilă tuturor, chiar și celor care stau mai mult de 8 ore la locul de muncă. Mișcarea este pauza pe care o oferim minții și corpului nostru dupa o zi incărcată” – parcul de aventură din Cluj, Adrenalin Park propune o locație unde corpul poate fi antrenat pentru mișcări complexe ce solicită toate grupele de mușchi.

Ne-am alăturat și proiectului Runners Club din Oradea, deoarece parcul de aventură este o destinație turistică pentru iubitorii de aventură. Runners Club a dorit nu numai să stimuleze alergătorii să își descopere potențialul propriu dar și să invite participanții la concurs să exploreze regiunea, să urmărească activitățile sportive din regiune și să caute experiențe noi precum cea din parcul de aventură din Cluj, Adrenalin Park.

Accesele în parcul de aventură din Cluj: un premiu sub forma unei experiențe unice

Deoarece știm că orice idee trebuie susținută prin fapte, Adrenalin Park premiază câștigătorii curselor indivdiuale și de echipă cu accese în parcul de aventură.

Pentru orădeni, Clujul poate fi acum savurat și din perspectiva sportivă: un antrenament de atletism combinat cu un antrenament de cățărare pe trasee suspendate între copaci la Adrenalin Park. Drumul până la locația parcului de aventură poate fi abordat ca o călătorie sau un antrenament, depinde de punctul de pornire: venind dinspre Oradea, puteți include antrenamentul cu Runners Club și cel la Adrenalin Park ca o parte ale unui sejur la Cluj-Napoca; șederea în Cluj-Napoca vă poate permite parcurgerea traseului până la parcul de aventură cu mașina, cu motocicleta, cu bicicleta sau pe jos, într-o scurtă drumeție.

Aventura la Crosul Companiilor Oradea

Echipa parcului de aventură din Cluj a înțeles că proiectul Crosul Companiilor Oradea este o aventură în sine. Alergătorii aleg un parcurs de antrenament sportiv ce le va permite realizarea cursei în timpii recomandați și vor învăța ce înseamnă alergarea în echipă: dozarea energiei în timpul cursei, ajustarea ritmului de alergare între membrii echipei, coeziunea și perseverența aderării la echipă. Satisfacția ajungerii la finish și mai apoi a atingerii unor peformanțe în cadrul cursei sunt de neprețuit.

Momentele din competiție sunt cele ce rămân vii în mintea participanților. În timp, aceste clipe se adaugă la ceea ce ne face viața mai frumoasă și mai împlinită. Adrenalin Park a dorit să completeze această experiență printr-un premiu memorabil: cățărarea pe trasee suspendate în parcul de aventură.

Alături de alergătorii înscriși în concurs, echipa Adrenalin Park aderă la un mod de viață activ și propune un context propice activităților intense în aer liber. Ca și completare a programului de antrenament, invităm toți alergătorii din regiune să testeze traseele aeriene ale parcului de aventură.

Trăiește aventura!