Adrenalin Park susține Crosul de Noapte 2015 – ediția de primăvară, organizată de Runners Club, Cluj-Napoca. Pentru că mișcarea și un stil de viață sănătos sunt ingredientele bunei dispoziții și unui tonus bun,  Adrenalin Park continua parteneriatul cu Runnera Club și pentru acest eveniment aflat deja la a 6-a ediție.  Alegarea de noapte este o activitate plăcută care deschide pofta pentru mișcare în general.

Prin parteneriatul cu Runners Club, primii trei clasați de la probele de 4 km, respectiv 10 km – masculin și feminin vor primi invitații la parcul de aventură din Feleacu, lângă Casele Micești. Aici vor putea deprinde tehnici de cățărare pe trasee forestiere înalte, utilizarea echipamentului de alpinism specific și vor putea efectua mișcări complexe pentru depășirea obstacolelor suspendate între copaci. În plus două trasee tiroliene spectaculoase vor încânta cățărătorii.

Alături de complexul sportiv din Cluj-Napoca – Club Moving, Adrenalin Park se alătură suitei de parteneri sportivi ai acestui eveniment unic în Cluj-Napoca. Publicul activ din municipiu devine tot mai conștient de necessitate promovării mișcării și unui stil de viață sănătos pentru o ciondiție fizică optimă. Adrenalin Park și-a propus încă de la înființare să stimuleze activitatea fizică în natură și să antreneze vizitatorii pentru a se obișnui cu variațiile condițiilor meteo, cu principiile autoasigurării și deplasării independente la înălțime.

Crosul de Noapte este o competiție sportivă care se adreseaza alergătorilor amatori sau profesioniști, dar si clujenilor care doresc să asiste pentru prima data la un spectacol de alergare nocturn. Parcul central al orșului va crea spațiul în care va avea loc acest frumos și inedit eveniment, desfășurat într-un cadru plăcut, pe un traseu iluminat de felinarele parcului creând o atmosferă specială atât pentru alergători, cât și pentru publicul prezent.

Susținerea unui eveniment precum Crosul de Noapte 2015 echivalează cu promovarea mișcării în aer liber în condiții diverse – în acest caz, nocturne. Felicităm Runners Club pentru inițiativă și vă dorim alergare plăcută!

Fericiții câștigători ai invitațiilor Adrenalin Park, vor fi așteptați la parcul de aventură, în mijlocul pădurii. Ne face plăcere să vă avem ca oaspeți și sperăm să îndrăgiți cățărarea pe trasee suspendate între copaci!