Adrenalin Park, cel mai îndrăgit parc de aventură din zona Cluj, vă invită și în acest an să susținem curajoșii alergători de la Făget Winter Tour 2018 din 27 ianuarie. Startul se va da din fața parcului de aventură Adrenalin Park. Organizat de Runners Club și Asociația Sporturilor Montane Rupicapra, concursul include două probe de cross hivernal: 15 km  (ora 10:30) și 8 km (ora 11:00). Adrenalin Park premiază primii trei clasați pe fiecare categorie de concurs cu câte o invitație la escaladă pe traseele din parcul de aventură.

Programul zilei FĂGET WINTER TOUR 2018 la Adrenalin Park:

Deoarece fiecare concurs are farmecul său, considerăm că este importantă atât prezența și angajamentul participanților, cât și cel al susținătorilor care formează galeria și impulsionează alergătorii să își depășească limitele. Vă așteptăm cu drag, cu mic cu mare la Adrenalin Park, să fim alături acestor oameni deosebiți care ne demonstrează de fiecare data că iarna ne este prietenă! 🙂

Ora 9:30 – 10:00 _ adunarea alergătorilor și susținătorilor FĂGET WINTER TOUR 2018 la Adrenalin Park

Pentru participanți:

 • Scurtă ședința tehnică pregătită de Runners Club și Asociația Sporturilor Montane Rupicapra
 • Ora 10:30 – Start proba de 15 km
 • Ora 11:00 – Start proba scurtă de 8 km
 • Ora 13:00 – Festivitate de Premiere pe terasa Adrenalin Park
 • Ora 13:40 – Moment foto de grup
 • Interval 12:00 – 14:00 servire Gulyás și rehidratare pe terasa Adrenalin Park

Pentru susținători:

 • Galerie cu voie bună și energie la fiecare START și FINISH
 • Aventură pe traseele din cadrul Adrenalin Park (dacă condițiile meteo vor fi prielnice)
 • Plimbare prin pădure, joacă în zăpadă, activități la locul de joacă
 • Muzică și băuturi calde de sezon (ciocolată caldă, cafea, ceai, vin fiert) sau băuturi reci (sucuri, bere, apă)
 • Aplauze și galerie pentru câștigători la ora 13:00 – 13:30

Premiile Adrenalin Park 2018 – o aventură de neuitat!

Doar 12 din cei 450 de participanți vor avea șansa de a urca pe podiumul Făget Winter Tour 2018. Pe lângă premiile pregătire de Runners Club și Asociația Sporturilor Montane Rupicapra, în bani și produse, Adrenalin Park completează pachetul cu o invitație la parcul de aventură!

Ca și în anii trecuți, așteptăm alergătorii să se relaxeze sau să completeze traseul de alergare montană cu o experiență pe traseele de aventură la înălțime! 14 trasee pentru adulți și copii sunt special construite pentru a vă face să simțiți progresul și evoluția individual pe măsură ce parcurgeți traseele!

Pentru unii poate că este prima dată când iau contact cu echipamentul de alpinism și activitate la înălțime, pentru alții poate este deja un sport practicat! În ambele cazuri, la Adrenalin Park aveți șansa de a depăși obstacole situate la înălțimi diferite (între 2 și 10 m), de dificultăți variate (de la ușoare la extrem de dificile) și pentru mai multe categorii de vârstă (juniori, adulți și seniori).

IMPORTANT: Câștigătorii concursurilor din 2017 pot utiliza invitațiile primite la Adrenalin Park în 2018!

Deoarece, este foarte probabil ca majoritatea câștigătorilor concursurilor de alergare din toamna – iarna 2017 nu au avut încă ocazia să utilizeze invitațiile la Adrenalin Park, le comunicăm prin acest anunț că sunt așteptați la distracție și aventură în 2018! Prezentați invitația la Recepția Adrenalin Park și Aventura poate să înceapă!

ECHIPARE AUTO și ECHIPAMENT PERSONAL  

Echipa Adrenalin Park vă încurajează să echipați corespunzător mașina pentru condițiile de iarnă. Pe Sâmbătă se arată soare cu dinți, dar terenul este înzăpezit și înghețat. Recomandăm să aveți lanțuri și instrumentele clasice pentru o eventuală deszăpezire.

Pentru alergători, este important să nu uitați rucsacul cu hainele de schimb post-concurs!

Pentru voluntari, familii și susținători, fotografi și jurnaliști este important să vă echipați cu haine călduroase și să vă protejați extremitățile cu căciuliță/bonetă, manuși și bocanci. Astfel vă veți putea bucura de soare, de pădurea spectaculoasă și de traseele parcului de aventură!

Sărbătorim Cluj-Napoca Oraș European al Sportului în 2018

Prin FĂGET WINTER TOUR 2018, Runners Club, Asociația Sporturilor Montane Rupicapra și Adrenalin Park susțin în continuare activitățile care au conferit titlul de Oraș European al Sportului în 2018 municipiului Cluj-Napoca. Pentru următoarele activități ale aneului urmăriți în continuare paginile noastre!

Spor la antrenamente și ne vedem Sâmbătă, 27.01.2018 la START-ul Făget Winter Tour 2018 powered by Halcyon Mobile!