Adrenalin Park a dat curs invitației Clubului Alpin Român Universitar Cluj și asociației Natura Transilvaniei și se alătură în 2015 evenimentului sportiv Maraton Apuseni msg systems ca sponsor de specialitate. Maraton Apuseni msg systems este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român Universitar Cluj și Natura Transilvaniei. Competiţia are 4 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 43,7 km, proba de semimaraton, cu o lungime totală a traseului de 21,1 km, proba de cros cu o lungime de 7,2 km şi proba Family ce se desfăşoara pe o distanţă de aproximativ 3 km.

Despre parteneriatul Adrenalin Park – Maraton Apuseni 2015

Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Casele Micești, comuna Feleacu felicită toți participanții care se înscriu la Maraton Apuseni msg systems 2015 – atât pe cei profesioniști cât și pe cei amatori. Alergarea montană este un sport deosebit atât prin tipul mișcărilor efectuate cât și prin traseele parcurse, iar Munții Apuseni sunt de o frumusețe rară!

Salutăm totodată eforturile echipei organizatorice de a păstra tradiția acestui eveniment și de a crea prin Maraton Apuseni msg systems o comunitate de oameni interesată de viața pe principii sănătoase, de protejarea mediului înconjurător și promovarea valorilor umane, precum echitabilitatea și apartenența la familie și la comunitățile de origine.

Evenimentul sportiv are și un obiectiv de responsabilitate socială: Pentru a sprijini strângerea de fonduri organizatorii vor rezerva 10% din valoarea taxelor de participare achitate în luna mai la probele de maraton, semimaraton sau cros, proiectului ”Program de educație montană Apuseni” – un program amplu ce vizează derularea de activități educativ-sportive destinate comunității locale, în special copiilor și tinerilor din Apuseni.

Alergi la Maratonul Apuseni msg systems 2015 și apoi trăiești aventura la Adrenalin Park!

La finalul curselor, Adrenalin Park premiază primii trei clasați din fiecare categorie (!) cu o invitație la cățărare pe trasee suspendate între copaci, valabilă în timpul sezonului de aventură 2015. Ne va face deosebită plăcere să îi avem ca oaspeți pe acești peformeri care își dedică timpul pregătirii fizicie și promovării alergării montane!

Și pentru că Adrenalin Park este un loc care încurajează ideea de familie și timp de calitate petrecut cu cei apropiați, suntem încântați să anunțăm concurenții de la proba Family că primii trei cei mai descurcăreți din fiecare categorie vor primi câte un acces pentru întreaga familie la Adrenalin Park (2 adulți + 2 copii)!

–––––-

Startul şi sosirea vor fi în Staţiunea Muntele Băişorii, localizată în Muntele Mare, judeţul Cluj.

Echipa Adrenalin Park vă dă întâlnire pe 30 mai 2015 la startul Maraton Apuseni msg systems 2015 iar apoi, creștem nivelul de adrenalină pe traseele de aventură!