500 de liceeni sportivi sunt așteptați la Cluj în perioada 16-19 octombrie, cu ocazia evenimentului Olimpiada Sportivă a Liceelor Maghiare din Transilvania, ce va avea loc la Cluj-Napoca. Se vor organiza competiții din 5 domenii sportive, structurate pe 16 probe de concurs, cu participarea elevilor maghiari din 27 de licee din întreaga regiune a Transilvaniei. Adrenalin Park se alătură evenimentului sportiv prin răsplătirea câștigătorilor de la toate probele cu invitații în cadrul parcului de aventură.

Olimpiada Sportivă a Liceelor Maghiare din Transilvania se desfășoară sub patronajul antrenorului de gimnastică de renume mondial, managerul echipei naționale de gimnastică a SUA, Béla Károlyi, fostul antrenor al Nadiei Comăneci şi al Ecaterinei (Katalin) Szabó. Adrenalin Park apreciază eforturile organizatorilor de a promova performanța sportivă printre liceeni și se alătură acțiunii de promovare a sportului și a mișcării în aer liber.

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Organizatorii principali sunt Fundația Communitas a UDMR, Uniunea cadrelor Didactice Maghiare din România, Asociația pentru Tineret și Sport din Transilvania – Erdélyi, Consiliul Național al Profesorilor de Educație Fizică și Sport, Universitate Babeș-Bolyai. În total 27 de licee din regiunea Transilvaniei sunt implicate în concurs, la probele de fotbal, handbal, volei, baschet și atletism, masculin și feminin.

Obiectivul nostru principal rămâne, în continuare, educația tinerilor pentru un stil de viață sănătos, dar ne preocupă la fel de mult ca tinerii să îndrăgească activitățile de mișcare, să poată vedea beneficiile unui stil de viață activ, respectiv să sporească gradul de conștientizare asupra acestora”, a afirmat dl. Grabán Zsolt, organizator al evenimentului.

Echipa Adrenalin Park felicită entuziasmul pe care îl aduc tinerii sportivi în cadrul acestui eveniment. Competiția este o aventură în sine, iar noi avem plăcerea de a onora eforturile tinerei generații de sportivi.

Trăiește aventura!