Adrenalin Park sustine Ultimate Mudness si valorile sale: Sport, Aventura si Distractie! În 24 octombrie, vom fi alături de curajoșii participanți la cursa de mudrun și obstacole organizată în poligonul militar Someșeni din Cluj-Napoca. 20 de invitații la aventură pe trasee forestiere înalte vor fi integrate în tombola organizată de Ultimate Mudness pentru cei ce s-au înscris în cursă!

Ultimate Mudness este o cursă cu tine însuţi. O provocare la a-ţi depăşi limitele. O invitaţie la distracţie, alături de prieteni şi colegi.

Ultimate Mudness nu este un concurs. Nu contează în cât timp parcurgi traseul. Valorile sale sunt fairplay-ul, camaraderia, ajutorul reciproc, spiritul de echipă. 

Pentru cei ce și-au dorit dintotdeauna o cursă prin noroi şi gropi cu apă, în care să depăşească diferite obstacole, prin propriile puteri sau alături de prieteni, Ultimate Mudness este exact ce căutați!

Sute de participanţi pe traseul de 5 kilometri, se vor târî prin apă şi noroi, vor escalada ziduri şi piramide, se vor caţăra pe funii şi scări, vor sări peste foc, se vor murdări, vor strânge din dinţi şi vor râde ca niciodată. La final, vor primi meritata medalie de Finisher, dovedind că au voinţă, rezistenţă și spirit. În plus, finisherii vor avea șansa să câștige invitații la Adrenalin Park. În cadrul tombolei organizate special pentru concurs.

Deoarece Adrenalin Park promovează depășirea obstacolelor prin excelență, ne-am gândit să îi felicităm pe unii din acei curajoși care reușesc să depășească obstacolele amenajate în cadrul Ultimate Mudness cu o invitație la parcul de aventură din Feleac, lângă Casele Micești unde vor putea depăși obstacole pe trasee forestiere înalte!

Ne vedem pe 24 octombrie, la Ultimate Mudness, în poligonul militar Someşeni din Cluj-Napoca!

 

Trăiește aventura!