Vine iarna! …Dar spiritul de aventură nu îngheață! Trăim aventura și transpirăm pe traseele forestiere înalte din Adrenalin Park! În mișcare, frigul dispare, pădurea devine mai prietenoasă, iar obstacolele suspendate sunt o provocare continuă!

Fie că doriți să ieșiți în natură cu prietenii ori familia, fie că doriți să participați la un teambuilding cu colegii de echipă, escalada în copaci și jocurile de iarnă la Adrenalin Park se potrivesc tuturor vârstelor!

Blindați-vă corespunzător și luați-vă doza de adrenalină de iarnă!

Odată cu scăderea gradelor Celsius de afară, au scăzut și tarifele de acces în parcul de aventură. O reducere aventuroasă de 25% face cu ochiul tuturor aventurierilor de iarnă!

Lista de prețuri pentru sezonul rece este actualizată aici: http://adrenalinpark.ro/preturi/

În continuare, simpatizăm grupurile de minim 10 persoane, cu rezervare, care vor beneficia de reducerea suplimentară de 10% pe durata sezonului rece.

Facem galerie și tuturor școlarilor și elevilor care doresc să trăiască aventura iarna pe traseele aeriene: menținem oferta specială pentru grupurile școlare!

În plus, organizatorii de teambuilding și evenimente speciale vor descoperi un perimetru generos în care se pot pune în scenă activități de efect!