5 ani de aventură au trecut atât de repede! Adrenalin Park a devenit locul de evadare din mediul urban al multor familii din Cluj-Napoca și împrejurimi sau locul ideal de joacă pentru mii de copii și elevi. Ne-am bucurat enorm să vedem că nici norii, nici ploaia de dimineață, nici scăderea drastică de temperatură nu ne-au oprit spiritul de aventură și oaspeții să vină la aniversarea Adrenalin Park!

Familiile active au fost prezente la aventura în copaci

Cum zicea una din mămicile prezente la Adrenalin Park: “ 17-20 de grade este temperatura ideală pentru cățărare în copaci. Ne-am gândit să venim cu fetele noastre să se bucure de natură și să încercăm ceva nou! Este vacanță și ne place să fim activi!

Ne-am bucurat și de aventurierii veniți expres pentru concursurile aniversare pe traseele: Adrenalina (10), Pisica Salbatică (5), Extrem (13) și Tarantula (7). În acest an am inaugurat și proba panoului artificial de escalada.

Am văzut anunțul cu probele de concurs la Adrenalin Park si ne-am gândit saă venim cu fetița noastră. Este foarte agilă și îi plac traseele de aventură foarte mult.” – ne-a mărturist dl. Szöcs, tatăl câștigătoarei de la categoria adolescenți, feminin.

Copiii din tabăra de aventură au sărbătorit alături de echipa Adrenalin Park!

Aflați în cea de-a patra zi de tabără, copiii înscriși în seria 8, erau probabil cei mai încântați de sărbătorirea celor 5 ani de aventură! Unii dintre ei au crescut alături de noi și putem spune că sunt printer cei mai buni cunoscători ai traseeleor de aventură din Adrenalin Park!

Pentru ei, pe lângă activitățile pregătite Joi, am organizat câteva concursuri separate, deoarece viteza și îndemânarea lor era deja mult peste nivelul oaspeților ocazionali.

Am tâiat împreună tortul aniversar de 5 ani și ne-am plimbat prin pădure unde copiii ne-au pregătit o altă surpriză! J

Campionii zilei: cei trei curajoși care au parcurs proba Adrenalin Overdose

Ca în fiecare an, proba de anduranță și viteză de la Adrenalin Park este o adevărată provocare. Pentru Daria, Alexandru și Diana, proba Adrenalin Overdose a fost o poremieră și o reușită pe bună dreptate! Chiar dacă nu am doborât recordul de timp, ne-am bucurat împreună de emoțiile descoperirii unor noi obstacole și depășirii propriilor limite!

Felicitări dragii noștri! Ne-ați făcut ziua mai frumoasă prin simplul fapt că ați trecut peste toate obstacolele cu zâmbetul pe buze! Vă așteptăm la cățărare pe traseele de aventură și la panoul de escaladă!

Relaxare în hamace. Prieteni noi. Bucuria mișcării în aer liber.

Și cei care au venit ca însoțitori sau din cruiozitate s-au bucurat de aniversarea Adrenalin Park de 5 ani! Hamacele i-au îmbiat la o pauză relaxantă cu privirea pierdută în coroanele copacilor din pădure. Fiecare și-a făcut cunoștințe și prieteni noi pe marginea traseelor de aventură. Și evident, ne-am plimbat și bucurat de mișcare liberă într-un cadru frumos!

Continuăm aventura cu team-building-uri pentru companii, tabăra de adolescenți în septembrie, aventura în familie și în curând reîncepem Școala Altfel 2019/2020!

Trăiește aventura!

Rezervări la office@adrenalinpark.ro