Chiar dacă 2020 a fost un an în care distanțarea fizică a fost necesară pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi, la Adrenalin Park fiecare oaspete s-a putut bucura de aer liber, natură și aventură! 
 
Cu mulțumiri tuturor celor care au venit la mișcare la noi, vă amintim că parcul de aventură rămâne deschis în weekenduri-le însorite tocmai pentru a oferi un spațiu exterior unde locuitorii din zona Clujului să poată veni la mișcare și aer curat în deplină siguranță. 

 
Pentru companii punem la dispoziție posibilitatea de a cumpăra accese la Adrenalin Park sub forma unor invitații cartonate, puse în plic cadou, care se pot oferi angajaților la final de an. 🙂 
 
  • Adventure Pass pentru adulți: 50 lei 
  • Adventure Pass pentru studenți & elevi (peste 140 cm): 45 lei
  • Adventure Pass pentru copii mici (sub 140 cm): 40 lei 
  • Adventure Pass pentru familii (2 adulți + 2 copii): 140 lei 
 
-Acestea sun valabile 1 an și se pot folosi când utilizatorul se prezintă cu pass-ul la Adrenalin Park.
 
-fiecare invitație are un cod și se poate urmări utilizarea lor pe parcursul anului. 
 
-Dacă un adult dorește să cedeze invitația sa unui copil sau unui alt membru al familiei, acest lucru este bineînțeles posibil. 
 
-Achiziția lor se poate face pe companie, cu contract și factură. 
 
În plus, dacă doriți să oferiți abonamente de 10 intrări la Adrenalin Park, valabile din momentul contractării și în 2021 inclusiv, există și acest format.  
 
Abonamentele sunt bineînțeles mai avantajoase, deoarece includ o reducere totala de 10%. 
 
Pentru comenzi directe și detalii vă rugăm să ne scrieți pe office@adrenalinpark.ro sau să ne sunați pe numerele de telefon 0744 179 120 sau 0745 438 554.