Surprinde-ți colegii cu o petrecere originală de ziua ta; invită-i la Adrenalin Park! Aer curat, trasee de aventură la înălțime, terasă umbrită, mâncare gustoasă și proaspăt pregătită, sucuri din fructe de sezon. Iar dacă sunteți cei mai tari, veniți la parc cu bicicletele, prin pădurea Făget!

Oferta parcului de aventură

Juniorii și adolescenții sunt cei care îndrăgesc cel mai mult aventura în aer liber, iar noi îi așteptăm cu mare drag și pe cei mai mici aventurieri, și pe tinerii de 99 ani, dacă doresc să sărbătorească cu prietenii sau cu cei dragi o aniversare la aer, în natură.

Traseele de aventură din Adrenalin Park sunt diverse, pentru persoane de toate vârstele. O pregătire fizică prealabilă nu este obligatorie, animatorii noștri inițiază toate grupurile, după acest instructaj începe aventura de două ore!

Părinții și bunicii pot participa la aventură, dar dacă preferă un program mai relaxant, au la dispoziție hamacele întinse între copacii parcului.

Prețuri speciale

Dacă organizați o petrecere pentru cel puțin 10 persoane care se cațără pe traseele de aventură, beneficiați de o reducere de grup de 10% din prețurile biletelor de intrare. Adrenalin Park oferă sărbătoritului un cadou inedit: tricoul Adrenalin Park , o amintire drăguță a zilei de aventură cu prietenii!

Bineînțeles, puteți pregăti aparatele foto și video: vă garantăm că locația, pădurea, provocările pline de adrenalină și distracția vă rezervă multe momente care merită să fie păstrate și împărtășite!

Așa-i că o zi de naștere este marcată în primul rând de aventura trăită cu prietenii, și mai puțin de cadourile primite? J

 

Ofertele Adrenalin Park pentru zile de naștere

Oferta noastră include închirierea echipamentului (căști de protecție, ham), două ore de cățărat pe cele 14 trasee de aventură, urmat de momentele mai relaxante: gustarea, servirea tortului, și după preferințele grupului se pot împrumuta și popularele jocuri de societate (Activity, Ubongo, Carcassone, Catan, Jenga etc.)

Bucătăria parcului vă oferă minunate feluri de mâncare tradiționale: gulyas, supă de ciuperci de pădure, bunătăți la grătar sau platouri reci. Ținem pasul și cu moda, astfel am inclus în meniu câteva preparate din bucătăria internațională: diverse tipuri de hamburger, aripioare cu sos chili, salate variate. Vedetele listei de băuturi sunt limonadele și Adevărata Bere Interzisă.

Recomandare: comandați una/sau două feluri de mâncare! Experiența arată că Kids Burger-ul și Crispy cu cartofi prăjiți sunt cele mai îndrăgite gustări ale petrecerilor de zi de naștere.

Tortul este adus de sărbătorit.

 

Rezervări 

Pentru rezervări, discutarea detaliilor și finalizarea meniului vă rugăm să ne sunați la telefon nr. 0732040434 sau să ne scrieți la adresa office@adrenalinpark.ro.

Să înceapă distracția!