Cu ocazia Zilelor Maghiare sărbătorite în August 2014, Adrenalin Park vă invită să completaţi programul evenimentului cu o senzaţie tare in parcul de aventură! În calitatea de partener al evenimentului, în weekendul 22-24 august, şi nu numai (!) echipa Adrenalin Park va fi în teren pregătită să vă iniţieze şi antreneze pe trasee!

Situat în comuna Tureni, satul Miceşti, lângã Casele Miceşti, parcul de aventură Adrenalin Park este ingredientul ideal pentru o experienţă de neuitat. 12 trasee de aventurã cu grade diferite de dificultate din care 10 trasee suspendate şi 2 trasee tiroliene, sunt deliciul unui weekend senzaţional!

Recomandarea noastră este să vă bucuraţi de întreaga gamă de evenimente – concerte, spectacole, degustări, dansuri, petreceri, proiecţii, expoziţii, etc. – pregătită de organizatori, dar să nu uitaţi că mişcarea este esenţa vieţii. O fugă în natură poate fi exact ce vă trebuie pentru a vă destinde şi reveni la un tonus fizic optim.

În cazul în care sunteţi un grup mai mare, ideal este să faceţi o programare astfel încât fiecare să poată savura la maxim experienţa Adrenalin Park. De reţinut este că traseele existente deserves atât publicul adult, cât şi juniorii şi copiii. Persoanele care doresc doar să ia o gură de aer în timp ce partenerii sau familia doreşte să se aventureze pe traseele aeriene dintre copaci, pot veni în parc în calitate de însoţitori. Există o formula pentru fiecare, astfel încât toţi să ne simţim bine.

Fiind final de sezon estival, vă invităm să profitaţi de vremea bună, de ultimele sile de vacanţă şi de ocazie pentru a vă delecta într-un mod inedit.

Pentru rezervări, detalii şi întrebări, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau în scris la office@adrenalinpark.ro