De 1 iunie în Cluj puteți opta și pentru o aventură de neuitat la Adrenalin Park. Escalada pe traseele de aventură de 1 iunie ascunde și niște comori plasate de spiridușii pădurii pe traseele pentru cei mici (sub 140 cm). Vânătoarea de comori se organizează VINERI, 1 iunie, la Adrenalin Park, pe cele 3 trasee extinse dedicate copiiilor: Buburuza(2), Jderul (3) și Balaurul (4)! STARTUL se dă la ora 11:00 și are loc doar vineri.

Pentru cei mai măricei care vor fi în zona Cluj de 1 iunie 2018, copii peste 140 cm, juniori și adolescenți  ≤ 18 ani, am pregătit formula specială de ziua copiiilor pentru întreg weekendul 1 – 3 iunie:

2 ore de aventură + 1 oră BONUS!
Trăiește aventura copilăriei!

CE PUTEȚI FACE ÎN WEEKENDUL 1 – 3 IUNIE la ADRENALIN PARK?

Vineri, 1 iunie 2018:

  • Pentru copii < 140 cm, Adrenalin Park organizează vânătoarea de comori pe traseele dedicate Buburuza(2), Jderul (3) și Balaurul (4)!
  • Pentru copii > 140 cm, juniori și adolescenți ≤ 18 ani, Adrenalin Park le propune 3 ore de escalada (din care 1 oră este gratis) pe traseele de aventură cu obstacole și pe traseele tiroliene!
  • Pentru adulți și seniori, Adrenalin Park îi invită să se alăture juniorilor și adolescenților pe traseele de escaladă și cele 2 trasee tiroliene spectaculoase pentru a retrăi senzațiile copilăriei!
  • Pentru însoțitori și persoane care nu doresc să se cațere în copaci, Adrenalin Park le pune la dispoziție terasa Adrenalin Park și zona de relaxare în hamace

Sâmbătă și Duminică, 2 și 3 iunie 2018:

  • Pentru copii < 140 cm și > 140 cm, juniori și adolescenți ≤ 18 ani, Adrenalin Park le propune 3 ore de escalada (din care 1 oră este gratis) pe traseele de aventură cu obstacole și pe traseele tiroliene!
  • Adulții și seniori se pot alătura și azi tinerilor pe traseele aeriene în copaci.
  • Însoțitorii și cei care nu doresc să facă escalada în copaci sunt așteptați în continuare pe terasa restarant Adrenalin Park și zona de relaxare în hamace.

 

CUM PUTEȚI CONTINUA ZIUA DE 1 IUNIE ÎN NATURĂ?

O masă în familie pe terasa Adrenalin Park. De 1 iunie deschidem și restaurantul a la carte. Precomenzile sunt în continuare binevenite, dar acum veți putea comanda și pe loc.

Cu o drumeție în masivul Feleacu. După ce ați terminat aventura la Adrenalin Park vă puteți relaxa activ continuând cu drumeție prin pădure spre vf. Peana și înapoi.

Cu o plimbare lejeră în pădure. Dacă nu aveți mult itmp la dispoziție și doriți doar să inspirați aerul proaspăt, vă puteți plimba prin Făget cu prietenii și cei dragi.

Explorând potecile educative alături de cei mici. Ce poate fi mai frumos decât descoperirea frumuseților naturii alături de prichindei. Potecile educative amenajate sunt ușor de urmărit și veți găsi panouri educative de pe care puteți aprofunda detaliile despre fauna și flora locului.

O tură pe biciclete. Dacă aveți biciclete puteți parcurge câteva trasee deja cunoscute și practicate prin pădurea Făget. Se poate veni inclusiv din Cluj spre parcul de aventură.

Orice ați alege noi vă dorim să vă bucurați de Ziua Internațională a Copilului 2018 și vă așteptăm cu drag!

Rezervări la 0732 040 434 sau office@adrenalinpark.ro