Familia este importantă pentru echipa Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Cluj-Napoca. Familiile care ies mai des împreună în aer liber, fac sport împreună și participă la activități culturale cu cei apropiați sunt mai fericite și se dezvoltă mai armonios. Încă de la înființare, parcul de aventură de lângă Cluj-Napoca a fost promovat și organizat ca un loc destinat familiilor. Ziua Familiei va avea loc pe 15 mai 2019 și ne-am gândit să îi acordăm simportanța cuvenită.


7 motive pentru care să petreceți Ziua Familiei și (nu numai!) la Adrenalin Park

#1 – Escalada pe traseele supsendate în copaci și alunecarea pe tirolienele la înalțime vor aduce membrii familiei mai aproape de ei înșiși. Fiecare își va descoperi noi limite și va învăța să depășească diferite tipuri de obstacole! Viața se schimbă de la un minut la altul și veți descoperi împreună gustul aventurii și al necunoscutului!

#2 – Doza de aer proaspăt din pădure, culorile plăcute ale naturii și energia pozitivă de la parcul de aventură vă vor schimba starea de spirit! Veți regăsi echilibrul psihic și emoțional ce vă aduce plăcere în cotidian.

#3 – Râsul și zâmbetele sunt contagioase și aduc senzația de fericire și bunăstare! Oaspeții parcului de aventură încep să preia starea de veseli încă de la traseul de inițiere 

#4 – Mișcarea este secretul sănătății. Venind cu familia la Adrenalin Park vă asigurați porția zilnică de mișcare completă: toare categoriile de mușchi și toate simțurile sunt antrenate în activitatea de aventură!

#5 – Relaxarea după mișcare în aer liber reinstalează senzația de bine în corp. Copiii și adulții sunt invitați să admire natura înconjurătoare din hamace sau de pe terasa parcului.

#6 – Schimbarea mediului cotidian ne activează și stimulează activitatea mentală. Oricând simțiți nevoia să scăpați din zgomotul orașului sau din rutina zilnică, vă invităm în mijlocul pădurii Făget!

#7 – Întărirea relațiilor interumane au loc în medii în care fiecare se simte liber și deschis spre comunicare. Unul din aceste medii este Adrenalin Park.

 

Pregătiți de ieșirea alături de cei dragi? Rezervările și programările se fac la office@adrenalinpark.ro