Oare ce este de făcut la Cluj, de 1 Mai 2024? Printre altele, noi venim cu mai multe idei originale pentru toată familia! Fie că ești din zonă, fie că ești în city-break la Cluj, Adrenalin Park te invită la distracție și aventură, în aer liber, în mijlocul pădurii Făget! Trasee cu obstacole, tiroliene, tir cu arcul,  leagan uriaș, copac de cățărare, relaxare în hamace, terase în pădure și un meniu simplu dar delicios!

Cum sărbătorim ziua de 1 Mai?

De 1 Mai, în România se iese în mod tradițional în natură, la iarbă verde. Dar, desigur au trecut vremurile în care erau prea puține locurile de agrement accesibile publicului larg. În 2024, majoritatea oamenilor se pot deplasa relativ ușor dintr-o parte în alta a țării, căutând destinații tot mai variate.

2024 este și un an norocos din perspectiva vacanțelor și sărbătorilor: vacanța elevilor de Paști s-a suprapus și cu mini-vacanța de 1 mai și Paște ortodox agreat de multe companii din țară.

Așadar, avem foarte multe de făcut la Cluj, de 1 Mai! Având numeroase obiective turistice în jurul municipiului, utem ieși la o drumeție, la o plimbare cu bicicleta sau la o simplă plimbare. Dacă acestea par plictisitoare pentru juniorii familiei sau pentru adulții cu spiritul veșnic tânăr, noi vă propunem o oprire la Adrenalin Park, lângă Casele Micești, în pădurea Făget!

Trasee de aventură pentru copii, trasee de aventură pentru adulți, tiroliene pentru toți, turn de escaladă, leagăn uriaș, tir cu arcul, scara lui Iacob, traseu de echipă, loc de joacă pentru cei mici – toate sunt pregătite pentru a vă face să vă bucurați de natură și aer liber.

Ce servim de 1 Mai la Adrenalin Park?

O gustare în aer liber este fix ceea ce ne trebuie pentru a continua distracția pe traseele de aventură! La Adrenalin Park bunul gust și simplitatea sunt la locul lor. Meniul nu este foarte variat, dar este suficient pentru a satisfice majoritatea cerințelor. Vă invităm să îl consultați online.

Veți găsi opțiuni de pizza, burgers, paste, salate și desert. Desigur nu lipsesc răcoritoarele, cafelele, limonadele și berile reci.

Programul Adrenalin Park de 1 Mai

  • Deschidem la 10:00 și închidem la 20:00.
  • Ultima intrare pentru sesiunea de aventură se face la 17:45
  • Terasa-restaurant este deschisă.
  • Ultima comandă de mâncare se va lua la ora 18:30

Rezervări

Pentru sosirea familiilor, a grupurilor de min. 10 pers și a grupurilor mari, vă rugăm folosiți formularul de rezervare online: https://www.adrenalinpark.ro/rezervare/