Parcul de aventură de lângă Cluj a fost încă o dată gazda unui eveniment frumos dedicat sportului și naturii. Într-un sezon capricios cu multe ploi și vreme schimbătoare, nici de ziua parcului de aventură nu am dus lipsă de intemperii! Am sărbătorit cei 4 ani de aventură la Adrenalin Park,  Miercuri 15 august 2018, pe soare, ploi răzlețe și vânt lejer. Felicităm oaspeții care nu s-au speriat de avertizarea metoe și au venit cu mic cu mare la parcul de aventură și s-au bucurat de concursul sportiv pentru adulți și juniori, un quizz distractiv pe terasa parcului de aventură și bunătăți servite în regim a la carte!

Ca in fiecare an proba Adrenalin Overdose a fost atacată de cel mai curajos oaspete, dar a meritat! Avem un câștigător cu un timp record de 33’43” (cu timpii de deplasare incluși în calcul) care a plecat acasă cu un abonament de 10 intrări la parcul de aventură de lângă Cluj. Astfel, lui Barazsuly Botond ii revine si titlul de Campion Adrenalin Park 2018!

 

Proba Extreme a fost în premieră abordată și de o domnișoară care stabilește recordul feminin pentru acest traseul Extreme 13 din Adrenalin Park: Givan Claudia (34’44”). Domnii care au efectuat proba au atins si ei un timp foarte bun la parcurgerea obstacolelor de dificultate extrema. Dar nu a fost depășit recordul de viteză de 21 minute.

 

Proba Adrenalin a fost deschisă  pentru două categorii: 12- 18 ani si peste 18 ani! Ne-am simtit bine si a fost atins un nou record de viteză la categoria junior! Felicitari tuturor pentru sportivitate si pentru familiile care au abordat aceasta proba impreuna – aprinte si copil.

 

Juniorii s-au intercut pe traseul nr. 5 – Pisica Salbatica si au devenit din ce in ce mai buni la parcurgerea obstacolelor de pe acest traseu.

 

Quizz-ul Adrenalin Park 2018 a fost un moment frumos prin care participanții au aflat mai multe despre parcul de aventură de lângă Cluj. În timp ce afară ploua răzleț, ne-am retras în cabana turistică și ne-am concentrate asupra întrebărilor.

––––––––-

Iată și rezultatele probelor de concurs de la Adrenalin Park:

 

  1. Proba Adrenalin Overdose

Locul I: Barazsuly Botond (33’43”)

 

  1. Proba Extreme

Locul I (M): Bence Varadi (30’01”)

Locul II (M): Istvan Lorinczi (31’46”)

 

Locul I (F): Givan Claudia (34’44”)

 

  1. Proba Adrenalin

 

Categoria 18+

Locul I (M) – Szenasi Szilard (11’10”)

Locul II (M) – One’iu Cirpian (11’52”)

Locul III (M) – Olah Matyas (16’10”)

 

Locul I  (F) – Mild Brigitte (33’00”)

 

Categoria 12-18 ani:

Locul I (M) – Szabo David (12’15”)

Locul II (M) – Carabineanu Cristian (25’00”)

 

Locul I  (F) – Miko Lenke (12’01”)

 

 

  1. Proba Pisica Sălbatică
  • Locul I (M) – Andrei Onetiu (5’02”)
  • Locul II (M) – Christopher Liljefors (5’13”)
  • Locul III (M) – Adama Szabo (6’07”)

 

 

  • Locul I (F) – Miko Lenke (6’30”)
  • Locul II (F) – Dezso Janka (7’31”)
  • Locul III (F) – Claire Liljefors (7’47”)

 

––––––––-

Mulțumim frumos oaspeților și prietenilor care au fost prezenți la cea de-a 4-a aniversare a parcului de aventură Adrenalin Park. Sperăm că traseele, leagănul uriaș, quizz-ul de aventură și concursurile sportive au fost o plăcere pentru fiecare.

 

Ne apropiem cu pași repezi de reînceperea școlii și anului universitar, dar nu uitați, toamna se practică aventura și cățărarea în copaci într-un peisaj mai colorat!

 

Vacanță frumoasă în continuare și vă așteptăm la Adrenalin Park!