A venit pimăvara, iar doamnele și domnișoarele se echipează pentru evenimentul devenit deja tradițional în Cluj, Crosul Divelor Autoworld 2017.

Organizatorul – Runners Club, împreună cu Adrenalin Park premiază divele care vor urca pe podium în data de 11 martie, și le așteaptă la distracție la parcul de aventură din pădurea Făget, lângă Casele Micești.

Adrenalin Park: aventură la maxim

Adrenalin Park oferă premii câte o invitație pentru a experimenta senzații tari pe cele 11 trasee pentru adulți suspendate în copaci, cu obstacole și tiroliene, cățărat, alunecat, pe scurt: aventură la maxim!

Adrenalin Park susține evenimentele sportive din Cluj, și prin premiile oferite promovează un stil de viață sănătos și activ: escalada pe trasee forestiere înalte solicită toate grupele de mușchi prin mișcările complexe pe care le presupun.

Aventura împărtățită cu familia sau prietenii

Divele premiate de Adrenalin Park, împreună cu familiile sau prietenele, pe lângă aventură se pot bucura de aer curat și o terasă cu restaurant, unde, după cucerirea traseelor de la înălțime, pot servi bunătăți direct din bucătăria Adrenalin Park.

La Adrenalin Park aveți șansa de a vă crește adrenalina, indiferent de vârstă sau pregătire fizică: cele 11 trasee pentru adulți  sunt situate la înălțimi diferite (între 2 și 10 m), pe dificultăți variate (de la ușoare la extrem de dificile).

Cu siguranță obiectele și produsele cadou sunt binevenite, dar o experiență pe care o puteți împărți cu prietenii sau familia este un moment de neuitat!

Cum se pot folosi premiile

Pentru a vă programa aventura din Adrenalin Park, sunați la numărul de telefon  0732040434 sau prin e-mail office@adrenalinpark.ro.

Prezentați passul la Recepția parcului.

Parcurgeți instructajul… și distracția începe !

Trăiește aventura!