Adrenalin Park vă întâmpină în 2017 cu energie și chef de aventură! Alături de Runners Club, asociația sporturilor montane Rupicapra și partenerul en titre – Halcyon Mobile, Adrenalin Park vă așteaptă la STARTUL primei competiții de alergare montană (trail run) din Cluj din 2017: Făget Winter Tour! Ne vedem cu toții pe data de 28 ianuarie 2017 în fața parcului de aventură Adrenalin Park!

Conform programului afișat Făget Winter Tour, ordinea la start va fi următoarea:

  • START Probă 15 km, ora 10:30
  • START Probă 7 km, ora 11:00

Agenda de eveniment, diposnibilă și pe FestivApp, include:

  • Ședința tehnică
  • CONCURS
  • PREMIERE: ora 13:00 – pe terasa Adrenalin Park
  • Gulyás post-concurs

După concurs, participanții și susținătorii sunt așteptați la tradiționalul și mult râvnitul gulyás (gulaș) pregătit de bucătăria Adrenalin Park.

Făget Winter Tour 2017 vă întâmpină cu trasee noi, pe care vă puteți antrena până la concurs. Harta traseelor este disponibilă pe site-ul competiției http://runnersclub.ro/faget-winter-tour/ de unde se pot si descarca.

Ca și completare a programului de antrenament, invităm toți alergătorii din regiune să testeze traseele aeriene ale parcului de aventură.

Adrenalin Park premiază câștigătorii curselor cu câte o invitație la aventură pe traseele de escaladă în copaci cu obstacole și tiroliene!

–-

Cu ocazia Făget Winter Tour 2017, Adrenalin Park, Runners Club si Rupicapra readuc în agenda clujenilor activități specifice sezonului rece. Iarna 2017 se arată superbă și ne bucurăm cu toții de zăpadă, gheață și aer proaspăt!

  • Adrenalin Park vă propune escaladă pe trasee forestiere înalte sau trasee de aventură. Mișcări complexe ce solicită toate grupele de mușchi , un peisaj deosebit și o perspectiva nouă asupra mediului din jur!
  • Runners Club vă invită la alergare pe orice tip de teren: asfalt, pământ, mixt. Alergarea este accesibilă din toate punctele de vedere unei categorii largi de oameni. În plus este un factor motivator pentru inițierea activităților outdoor.
  • Clubul Sporturilor Montane Rupicapra vă invită să practicați sporturi montane prin Carpați și nu numai. Legatura dintre om și munte este unică și formatoare. Depășirea obstacolelor întâmpinate pe traseele montane dezvoltă personalitatea și atitudinea în viață.

Alături de participanții în concurs și organizatori, echipa Adrenalin Park promovează un stil de viață activ, cu respect și grijă față de natură și mediul înconjurător! Cățărarea pe traseele aeriene cu obstacole ți pe tiroliene sunt încă un element nou pe harta județului Cluj. Iubitorii de mișcare în aer liber o vor aprecia și vor descoperi frumusețea locului.

Pentru copii, familii și susținători!

Făget Winter Tour are o galerie tot mai mare! În semn de apreciere, vă anunțăm că parcul va fi deschis celor dornici de escaladă în copaci – atât pentru copii cât și pentru adulți!

Pregătiți mănușile, bonetele și hainele de iarnă!

În plus, vă așteptăm cu băuturi calde și dulci după fiecare activitate!

 

Urmăriți anunțurile și potențialele modificări pe aplicația mobile FestivApp care se poater descarca de pe Google Play sau AppStore

Ne vedem la START! Cu cât mai mulți, cu atât mai bine!