Parcul de aventură de lângă Cluj, din Feleac, Casele Micești – Adrenalin Park, este deja acoperit de zăpadă… Ne amintim cu drag de zilele calde de vară când cel mai frumos parc de aventură din zona Cluj era plin de chiotele copiiilor și râsetele amatorilor de escaladă în copaci și outdoor!  DAR (!) echipa Adrenalin Park  vă întâmpină cu idei de cadouri originale pentru cei dragi: invitații cadou pentru copii, adolescenți și adulți la parcul de aventură pentru sezonul 2018! În plus, vă invităm să premiem activitatea deosebită a echipelor organizației dumneavoastră din anul în curs cu un eveniment unic, centrat pe aventură și aer liber în primăvara sau vara sezonului 2018. 

I. Ce putem pune în cizmulețele de Moș sau sub bradul de Crăciun ?

Pe lângă clasicele jucării, dulciuri, cărți de citit și alte cadouri drăguțe putem include și o experiență deosebită: aventura pe traseele de escaladă în copaci din parcul de aventură de lângă Cluj – Adrenalin Park.

13 trasee excepționale din punct de vedere tehnic sunt la dispoziția oaspeților parcului de aventură. 3 trasee sunt destinate exclusiv copiiilor sub 140 cm, în timp ce 10 trasee sunt dedicate copiilor peste 140 cm, juniorilor și adulților, pe diferite grade de dificultate și cu jocuri diferite!

Traseele acoperă toată gama de gusturi – de la trasee ușurele la traseul Extrem – vedeta parcului de aventură Adrenalin Park.

 • Children Adventure Pass – acces la parcul de aventură pentru copii mai mici de 140 cm (preț: 30 lei/buc)
 • Kids and Juniors Adventure Pass – acces la parcul de aventură pentru copii peste 140 cm, elevi și studenți (preț: 35 lei/buc)
 • Individual Adventure Pass – acces la parcul de aventură pentru adulți (preț: 40 lei/buc)
 • Family Adventure Pass – acces la parcul de aventură pentru întreaga familie ( 2 copii + 2 adulți, la care se mai pot adăuga accese pentru copii). (preț: 120 lei /buc)
 • Tricou de aventură Adrenalin Park – unul din cele mai apreciate souveniruri de la parcul de aventură de lângă Cluj. El poate fi folosit ca un teaser înainte de sosirea la parc. (preț: 25 lei /buc)

Adventure Pass-urile le veți primi printate elegant, într-un plic simpatic. J

Trimite-ți o cerere electronică către office@adrenalinpark.ro și vă vom răspunde cu maximă promptitudine!

 

II. Ce putem prevedea în bugetul de teambuilding, summer parties și alte evenimente din 2018, dacă suntem o organizație din Cluj și județe limitrofe?

La final de an se fac anunțurile oficiale legate de premii și bugete de pregătire pentru anul viitor. Companiile, cluburile sportive, asociațiile de toate tipurile care au avut ocazia să colaboreze cu parcul de aventură Adrenalin Park ne sunt deja parteneri și prieteni dragi. Experiența unică, senzațiile fulminante trăite în cadrul programelor de aventură de la Adrenalin Park încheagă spiritul de echipă, fluidizează comunicarea și încurajează colaborarea recirpocă. Pe traseele de escaldă și tiroliene în copaci ne simțim liberi și retrăim emoțiile primilor pași!

Deoarece echipa Adrenalin Park a fost recunoscută ca una din cele mai organizate și performante echipe ce oferă activități de aventură în condiții de maximă siguranță și eficiență din Cluj-Napoca, vă propunem ca organizarea activităților de teambuilding și summer parties la parcul de aventură pentru trimestrele II și III ale anului 2018 să le facem încă de pe acum!

FORMULE DE AVENTURĂ PENTRU ECHIPE

Programele de aventură Adrenalin Park din Cluj sunt atent construite pentru a oferi o experiență diversă, antrenantă, pentru toate gusturile! Bineînțeles, pe coloana vertebrală a fiecărei formule se pot personalize momente și activități la cererea echipei.

 

Adventure Experience

Team Adventure

Adventure Day

Adventure Max

Durata activității

2 ore

3 ore

4 ore

6 ore

Trasee incluse

9 trasee cu obstacole

2 tiroliene

9 trasee cu obstacole

2 tiroliene

9 trasee cu obstacole

2 tiroliene

9 trasee cu obstacole

2 tiroliene

Traseul Team Adventure

 

inclus

inclus

inclus

Circuitul de jocuri de echipă

 

 

4 – 6 jocuri

6 – 10 jocuri

Zone de relaxare

Hamace

Terasă

Hamace

Terasă

Hamace

Terasă

Poteca senzorială

Plimbare în pădure

Hamace

Terasă

Poteca senzorială

Plimbare în pădure

Tarife standard / pers

40 RON

55 RON

70 RON

100 RON

 

*Toate activitățile se pot desfășura pentru grupuri locale sau internaționale în limba Română, Maghiară și Engleză

 

RESTAURANTUL

 • Meniul evenimentului poate fi comandat la Restaurantul Adrenalin Park  în mijlocul pădurii Făget.
 • Mâncarea delicioasă cu o tentă locală și băuturi speciale îi vor încânta pe invitații dvs. 
 • Gustările rapide, prânzul și/sau cina se pot organiza pe terasă.
 • Capacitatea de servire depinde de tipul de set-up ales pentru eveniment.

 STAR-urile restaurantului sunt:

 • Guylás vânătoresc
 • Burgere-ele Adrenalin
 • Grătare speciale

 Adrenalin Park vă propune formate pentru:

 • Petrecere de grădină
 • Petrecere tip tabără
 • Petrece în aer liber, personalizată

Pentru detalii și programări trimite-ți o cerere electronică către office@adrenalinpark.ro și vă vom răspunde cu maximă promptitudine!