Venim în întâmpinarea tuturor, în mod special a părinților și însoțitorilor grupurilor de copii și juniori, cu recomandări legate de ținuta corespunzătoare în parcul de aventură, pe timp de vară. Un echipament adecvat, ne va oferi confortul termic adecvat pentru orice activitate în aer liber. Adrenalin Park susține mișcarea în natură a întregii familii pe întreg parcursul anului, trebuie doar să fim corect îmbrăcați și încălțați.

Atenție! Inclusiv vara, condițiile meteo variază!

Vara – deși este un anotimp predominant cald și însorit să nu uităm că ploile de vară sunt dese, spontane și abundente în anumite circumstanțe! În aceste condiții, suntem adeseori întrebați: CUM TREBUIE SĂ MĂ ECHIPEZ PENTRU PARCUL DE AVENTURĂ? Sau CUM SĂ ECHIPĂM COPIII PENTRU PARCUL DE AVENTURĂ?

Echipamentul personal trebuie să corespundă unei varietăți de condiții meteo și de activități fizice.

Pentru că suntem în pădure, într-o zonă cu climă plăcută, tip continental moderată, echipamentul outdoor de vară va include:

1 / Îmbrăcăminte:

Ținută sport, confortabilă, respirantă, care să permită mișcarea completă a corpului pe traseele suspendate și aerisirea acestuia, compusă din:

stratul de corp adecvat vârstei (copii / juniori / adulți / seniori)

stratul principal: tricou și pantalon scurt (de preferat până la genunchi, tip bermuda)

stratul exterior de protecție în caz de vânt și precipitații: jachetă ușoară antivânt și impermeabilă (de preferat cu capișon/glugă), pantaloni sport antivânt și flexibili

protecție extremități :

   pentru cap (căciulă/bonetă/bandană)

   pentru mâini (mănuși tehnice de vară pentru a putea maenvra carabinerele și scripetele),

   pentru picioare (șosete sport de vară, adecvate înălțimii încălțămintei)

 

2/ Încălțăminte:

Încălțăminte outdoor, sport sau de drumeție, care să îndeplinească următoarele cerințe:

-să fie confortabilă pe picior

-să protejeze împotriva umezelii

-să aibă o talpă aderentă (antiderapantă)

 

3/  Accesorii:

  • Se recomandă să evitați purtarea accesoriilor pe traseele de aventură (lanțuri, pandantive, brățări largi, cercei lungi  – mai ales în cazul doamnelor și domnișoarelor) din motive de siguranță.

 

4/ Echipamentul de protecție este pus la dispoziție de către Adrenalin Park și include:

  • ham de escaladă (copii & adulți) pentru curse de aventură, reglabil, dotat cu lonje, carabiniere cu clapetă autoblocantă și scripete
  • cască de protecție

 

Deoarece activitatea fizică pe traseele forestiere înalte este destul de solictantă, vă rugăm să țineți cont de faptul că vă veți încălzi și veți transpira. Este recomandat ca hainele să absoarbă transpirația și să respire.

 

Ingredientele unei experiențe frumoase în parcul de aventură

Parcurgerea traseelor de aventură vara este o experiență cu atât mai frumoasă cu cât suntem mai bine pregătiți, mental și fizic.

  • Echipați-vă corespunzător!
  • Porniți cu o atitudine pozitivă și zâmbetul pe buze!
  • Veniți cu un prieten, cu un grup de prieteni sau cu familia. Veți avea un partener de cățărare și veți face schimb de experiență. 🙂
  • Fiți atenți la indicațiile primite pe traseul de inițiere!
  • Odihniți-vă când simțiți nevoia. Ați venit să vă relaxați. 🙂
  • Comunicați cu monitorii din parcul de aventură. Personalul este întotdeauna dispus să vă ofere sfaturi și să vă ghideze. 🙂

 În speranța că toate aceste informații vă sunt de folos, vă invităm să petrecem vara la Adrenalin Park!

––––––––-

Pentru rezervări și detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați direct prin mail – office@adrenalinpark.ro sau telefon: 0744.179.120.

Adrenalin Park _autumn adventure

pic 12 pic 9