Adrenalin Park vă invită să descoperiți senzații noi și variate, o aventură trăită intens și plăcerea reîntâlnirii cu natura! Primul parc de aventură din zona Clujului este un loc unde puteți gusta fiorii riscului în condiții de siguranță. Asemeni marilor parcuri de aventură cu trasee aeriene din Europa, Adrenalin Park pune un accent deosebit pe dezvoltarea unor trasee care să satisfacă atât nevoile aventurierilor începători cât și cele ale persoanelor ce posedă cunoștințe de bază în parcurgerea obstacolelor suspendate pe trasee aeriene. 

Adrenalin Park este locația perfectă pentru a crea o experiență unică celor dragi, colegilor, partenerilor și clienților. Cele 12 trasee de aventură se compun din: 10 trasee suspendate și 2 trasee tiroliene. Pentru deliciul celor mici și pentru a promova activitățile în aer liber împreună cu familia, 3 din cele 10 trasee suspendate sunt destinate în exclusivitate copiilor.

Parcul de aventură permite conceperea și implementarea următoarelor activități:

  • Team Building: Prin arhitectura sa, Adrenalin Park poate găzdui până la 100 persoane simultan în parc. Fie că aveți o echipă de 10 persoane sau una de 400 persoane, locația permite conceperea unei evenimente outdoor de excepție unde fiecare se va simți provocat și implicat.
  • Aniversări private: Zilele de naștere sunt momente speciale din viața fiecărei persoane ce merită o atenție specială. în cadrul Adrenalin Park puteți petrece spectaculos cu familia și prietenii: trasee provocante, momente de bucurie însoțite de bunătățuri delicioase în zona de picnic și de grătar.
  • Evenimente de companie: Imaginați-vă un evenimente de o zi sau jumătate de zi în aer liber, în mijlocul pădurii și al unui peisaj de poveste! Invitații pot fi organizați în echipe și distribuiți pe traseele de aventură astfel încât toată lumea să guste adrenalina! în plus, se pot organiza extra jocuri în aer liber, iar concursurile pot deveni deliciul evenimentului. Un grill special poate fi servit invitaților.
  • Petreceri pentru copii: Construiți un eveniment fantastic pentru copiii dumneavoastră și lăsați-i să guste aventura! Copiii împărtășesc o energie enormă când sunt nangrenați în activități în aer liber. Cele câteva trasee de aventură pentru copii vor fi distractive, angajante și provocante. De la copii de 4 ani până la adolescența timpurie, copiii se vor bucura cu siguranță de aceste activități!

Adrenalin Park vizează stimularea activităților recreative în natură, împreună cu prietenii și familia. în acest sens, pachetele speciale pentru familie și cele pentru grupuri mai mari de 10 persoane au fost gândite astfel încât să faciliteze prezența acestora în parc.

Vă invităm să ne vizitați cât de curând și să ne implicați în crearea unor momente special pentru dumneavoastră și cei dragi!