Ca în fiecare an, luna iunie la Adrenalin Park este dedicată copilăriei! Aici, copiii de toate vârstele se pot bucura de aventura la înălțime. Trei trasee dedicate micilor aventurieri (sub 140 cm) plus alte 10 trasee concepute pentru juniori și adulți invită publicul la distracție. Activitățile ce se pot face în parc, precum și în jurul parcului promit o ieșire de neuitat, aproape de Cluj, în mijlocul naturii.

Escaladă pe trasee aeriene cu obstacole

Copiii sub 140 cm se pot bucura de faimoasele trasee Buburuza – un traseu simpatic pentru începători, Jderul – un traseu lung care antrenează spiritul de aventură și Balaurul – un traseu cu multe provocări și jocuri spectaculoase! Juniorii peste 140 cm pot încerca deja traseele mai înalte precum Pisica Sălbatică – un  traseu cu multe elemente de balans și echilibru sau Pantera Neagră – un traseu ingenios ce trebuie parcurs cu mișcări elegante! Adolescenții pot parcurge toate traseele inclusiv redutabilul Tarantula, forțosul Fără Limite, agilul Hiperactiv și cel mai provocant dintre toate – traseul Extreme.

Alunecare pe tiroliene

_DSC2202Juniorii și adulții obișnuiesc să termine sesiunea de cățărare pe traseele aeriene cu deja renumitele alunecări pe Șoimul și Liliacul – două trasee formate exclusiv din segmente de tiroliană. În plus, un moment care taie respirația publicului este pasul ce trebuie depășit la 10 m înălțime când urcăm de pe o platformă pe alta în traseul Liliacul, pentru a continua alunecarea!

Circuit de jocuri în echipe

DSC07620Pentru grupuri, firul epic al aventurii continuă cu parcurgerea unui circuit de ateliere sau jocuri în natură. În funcție de numărul participanților circuitul cuprinde 5 – 10 ateliere, unul mai distractiv decât altul! Fiecare joc este coordonat de un facilitator care comunică instrucțiunile și supraveghează derularea activității. Participanții vor avea șansa să învețe lucruri noi, să planifice evadări, să navigheze prin pădure, să descopere indicii și să se descopere pe sine și prietenii din grup.

Traseul de echipă – Team Adventure

Începând cu clasa a IX-a, traseul conceput special pentru echipe – Team Adventure poate fi folosit în cadrul activităților pentru tineret. Aici colaborarea echipei și modul în care aceasta comunică vor fi esențiale în parcurgerea obstacolelor. La fel, activitatea se derulează sub monitorizare unui facilitator.

Jocuri interactive pentru cunoașterea mediului înconjurător

DSCN2529_20120818_1192-500x375În colaborare cu asociația “APÁTHY ISTVÁN EGYESÜLET” şi Facultatea de Biologie şi Geologie, Universitatea Babeş-Bolyai la parcul de aventură se pot încerca activitățile propuse prin proiectul „Miile de minuni ale naturii – casă de joacă interactivă”, proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca. Pe panoul informativ referitor la Situl Natura 2000 ROSCI0074 Făgetul Clujului – Valea Morii se pot parcurge elementele deosebite ale florii și faunei din masivul Feleac. În plus, jocuri interactive sunt coordonate de către studenţi cu ajutorul coordonatorilor biologi.

Loc de joacă pentru cei mici

loc de joaca _adrenalin parkFrățiorii și surioarele care încă nu au acces pe traseele de aventură (sub 110 cm) se pot juca sub supravegherea părinților la groapa cu nisip, pe tobogan și pe leagăne. Totodată se pot juca cu jucărioarele proprii în perimetrul delimitat, sau pot desena la măsuța de alături. Important este ca fiecare să își găsească o preocupare și să se bucure de aerul proaspăt din pădure!

 

Drumeții pe masivul Feleacu

valea caprioareiDescoperiți frumusețea masivului Feleac și a ariilor protejate din apropierea parcului de aventură Adrenalin Park efectuând o tură prin masiv – pe jos sau cu bicicleta, și descoperiți câteva obiective și atracții unice în regiune:

Valea Căprioarei –o zonă peisagistică protejată unde găsim spectaculoșii trovanți sau supranumitele “pietre care cresc”, Valea Morilor –o rezervație naturală cu pajiști xerotermofile și tufărișuri, cu o floră diversificată, unde sunt întâlnite diferite specii vegetale rare, Făgetul Clujului – arie protejată de interes național cu o suprafață de 10 ha, sau Cheile Turzii – situată la 24 km față de parcul de aventură, o arie protejată de interes național cu un peisaj carstic de o rară sălbăticie și în final, Vârful Peana – la circa 2,5 km față de parcul de aventură, cel mai înalt punct al masivului Feleacu: 832 m.

O masă pe terasa Adrenalin Park

13009834_1067695739969030_1919022541_o (1)În iunie 2016 , exclusiv pentru grupuri și prioritar pentru participanții la activitățile Adrenalin Park se poate organiza luarea mesei pe terasa-restaurant. Meniul se comandă cu minim 48 de ore în avans, pentru a asigura servirea promtă a tuturor grupurilor prezente în parc. Există un meniu bogat care include și o selecție predefinită pentru copii, la gramaje și prețuri speciale. Deși suntem încă la început ne străduim să satisfacem gusturile tuturor și să avem grijă ca toată lumea să se simtă bine!

 

Trăiește aventura în vacanța de vară la Adrenalin Park!

Rezervări și programări la 0371 040 434 sau office@adrenalinpark.ro