Weekendul prelungit 25 – 28 mai are mari șanse să devină o minivacanță pentru cei din județ și împrejurimi. Cu ocazia zilelor libere și a sejururilor de vacanță în zonă, vă invităm la formula special de escaladă pe traseele de aventură și tiroliene și la o masă delicioasă pe terasa Adrenalin Park. Vă propunem din nou și a doua seară de escalada nocturnă oficială pentru sezonul 2018, pe 26 mai, începând cu ora 20:00 pentru grupuri de minim 5 persoane cu rezervare în acest sens! Revenim și cu formula specială la aventură: 2 ore + 1 oră BONUS!

Oferta specială la aventură: 2 ore + 1 oră BONUS!

Și de această dată am pregătit formula spcială: la fiecare 2 ore de aventură achitate primiți bonus 1 oră în plus, spre bucuria celor mici și a super-amatorilor de aventură!

Cele 3 trasee pentru copii sub 140 cm, 9 trasee pentru juniori și adulți și 1 traseu extrem pentru adulți sunt la dispoziția dumneavoastră, în mijlocul unui peisaj de poveste!

Grupurile de minim 6 persoane pot forma echipe și parcurge traseul Team Adventure, unic în zona noastră.

Escaladă nocturnă nr. 2 pe 26 mai 2018 (20:00 – 22:00)

Pe 26 mai, pentru amatorii de adrenalină, continuăm cu formula de escaladă nocturnă pe traseele aeriene și tiroliene. Activitatea se organizează strict pentru grupuri de minim 5 persoane adulte, cu rezervare prealabilă. Tarifele de acces la escalada nocturnă supervizată de monitorii parcului sunt:

  • 50 lei – pentru oaspeții care vin doar la nocturnă
  • 45 lei – pentru oaspeții care sunt deja la escaladă în momentul deschiderii nocturne.

 Preparate locale pe Terasa Adrenalin Park

În perioada 25 – 28 mai terasa-restaurant Adrenalin Park vă întâmpină cu supe tradiționale, preparate din carne și pește, salate special și burgerii casei – Adrenalin Triple Burger, Adrenalin Classic Bacon Burger, Extreme 13 Burger, Egg & Bacon Burger. Băuturile proaspete, smoothie-uri și limonadă vor fi și ele disponibile la servire.

Petreceți o minivacanță activă, haideți la aventură! Pădurea Adrenalin Park este o oază de revigorare și relaxare în mijlocul pădurii Făget, lângă pitorescul sătuc Casele Micești!

Vă așteptăm cu drag la Adrenalin Park. Rezervări la office@adrenalinpark.ro sau 0732 040 434.