Începând cu 25 mai 2015, parcul de aventură Adrenalin Park așteapă oaspeții la cățărat după următorul program:

Luni-Vineri între orele 11:00 – 20:00

Duminică – Sâmbătă între orele 10:00 – 20:00

La solicitarea clienților noștri, prelungim programul de funcționare din timpul săptămânii până la ora 20:00, astfel încât să ne putem cu toții bucura de serile frumoase și deja foarte călduroase ale anotimpului! Ora de deschidere din timpul săptămânii devine 11:00.

În acest caz, după orele petrecute la birou, în cabinet sau pur și simplu după programul profesional, puteți profita de lumină și de atmosfera plăcută din pădure, cu prietenii și familia. Cățăratul pe traseele forestiere înalte stimulează tonifierea musculaturii și dezvoltarea coordonării corpului. În plus, activitatea fizică în aer liber contribuie la relaxarea psihică și la destresarea generală a individului.

Pentru că weekend-ul este o perioadă foarte activă atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, în zilele de Sâmbătă și Duminică programul începe la ora 10:00 și se termină la ora 20:00. Astfel, veți avea posibilitatea de a vă bucur ataât de diminețile voioase ale weekend-ului cât și de după-amiezile lungi și liniștite.

Grupurile de peste 50 persoane sau cu cerințe speciale sunt rugate să ne comunice detaliile legate de ora sosirii  și a plecării. Încercăm să fim flexibili și receptivi la solicitările dumneavoastră.

Vă readucem aminte că:

  • – Grupurile de min. 10 pers. care fac REZERVARE beneficiază de reducere de 10% față de tarifele individuale afișate;
  • – Biletele de familie (2 adulți + 2 copii) avantajează familiile organizate care sosecs la parcul de aventură;
  • – Grupurile de familii (ce cumulează in total min. 10 persoane), cu REZERVARE, vor beneficia și de reducerea de 10% de grup ce se va aplica la biletul de familie achiziționat;
  • – Experiența de tip aventură pe trasee forestiere înalte poate fi un cadou memorabil pentru zile de naștere, reuniuni de echipă, aniversări diverse și alte momente. Experiența poate fi trăit ca un eveniment organizat sau individual.