Adrenalin Park, parcul de aventură din Cluj a sprijinit Kids Race 2014, etapa a II-a de duatlon – alergare montană și ciclism montan – organizată de clubul Clujul Pedalează în octombrie 2014.  Alături de Clujule Pedalează, Adrenalin Park doreşte să promoveze pasiunea pentru atletism și ciclism montan, activitățile în aer liber și petrecerea timpului liber într-un mod sănătos în rândul noii generații.

Kids Race concurs de duatlon organizat pentru copii și familiile lor.

Parcul de aventură din Cluj a considerat competiția Kids Race ca fiind una antrenantă și complexă pentru micii participanți. Duatlonul a fost compus din doua sporturi: alergare și ciclism. În funcție de categoria de vârstă și distanță, se aleargă un anumit număr de ture și  se merge cu bicicleta. O ce a fost introdusă cu ocazia acestui concursa fost formatul de de campionat, unde fiecare participant, în funcție de locul obținut și numărul membrilor din familie va primi un anumit punctaj iar, la finele campionatului s-au decernat camponii anului 2014.

Pentru a stimula participarea în familie, copiii a căror părinți au participat alături de copii doar la proba de alergare,  au primit puncte bonus (50 pct. pentru participarea unuia dintre parinti, 100 pct. pentru participarea unuia dintre bunici, dublarea punctelor pentru participarea ambilor părinți, etc.), nu s-au luat în considerare locul și timpul părintelui. 

La categoria triciclete, părinții au putut lua copiii în brațe și astfel au parcurs distanța de alergare. În categoria Big Family s-au înscris adulți ce au dorit să participe alături de copiii lor.

Parcul de aventură Adrenalin Park a premiat familiile copiilor câștigători

Deoarece parcul de aventură din Cluj este un loc destinat petrecerii timpului liber împreună cu familia și prietenii, am fost încântați de formatul acestui concurs. Adrenalin Park a oferit premii ce constau în Accese de familie în parcul de aventură (2 copii și 2 adulți).

Adrenalin Park a fost receptiv la propunerea organizatorilor competiției sportive pentru micii cicliști amatori de a susține dezvoltarea sporturilor în familie. Alături de familiile din concurs, echipa Adrenalin Park crede în beneficiile ciclismului și alergării pe munte. Ca și completare a programului de antrenament, invităm toți cicliștii să testeze traseele aeriene ale parcului de aventură, mai ales atunci când trec cu bicicleta pe lângă parcul nostru!

Trăiește aventura!