Parcul de aventură din Cluj – Adrenalin Park – dorește să aducă în atenția invitaților săi indicații detaliate pentru accesul către amplasamentul exact al parcului de aventură. Cel mai ușor este să accesați harta afișată online aici: http://adrenalinpark.ro/ne-gasiti-aici/ și să urmăriți traseul.

Parcul de aventură Adrenalin Park este situat în județul Cluj, lângă casele Micești cu sosire dinspre satul Feleac. 

Ruta exactă catre parcul de aventură pe direcția Cluj-Napoca – Adrenalin Park:

Venind dinspre Cluj-Napoca, urmați traseul drumului european E60 spre Turda. După ce aţi urcat Dealul Feleacului, ajungeţi în comună, în prima curbă de la vârful dealului, virați la dreapta. Parcurgeţi 4km pe drumul comunal, urmăriţi marcajul turistic marcat cu bandă roșie care vă conduce până la Casele Micești.

La intersecția de formă T virați la stânga, continuaţi să mergeţi drept înainte 300 m şi veţi ajunge la parcul de aventură.

Ruta exactă catre parcul de aventură pe direcția Turda – Adrenalin Park

Venind dinspre Turda, urmați traseul drumului european E60 spre Cluj-Napoca, până ajungeţi în satul Feleac. În vârful dealului, virați la stânga. Parcurgeţi 4km pe drumul comunal, urmăriţi marcajul turistic marcat cu bandă roșie care vă conduce până la Casele Micești.

La intersecția de formă T virați la stânga, continuaţi să mergeţi drept înainte 300 m şi veţi ajunge la parcul de aventură.

Parcul de aventură Adrenalin Park vă stă la dispoziție cu indicații de orientare și detalii complete la numărul de telefon +40 371 040.434.