Primăvara e în toi, înmuguresc copacii din Adrenalin Park, și zi de zi grupuri școlare vizitează parcul de aventură din Făget! Suntem foarte curioși să aflăm care e cea mai tare senzație trăită aici, așa că vă rugăm să povestiți aventurierilor de vârsta voastră cum a fost vizita la Adrenalin Park. Premiem cele mai faine proiecte!

Concursul se desfășoară în perioada 10.04.2019 – 10.05.2019, pentru două categorii de vârstă: se acordă câte 2 premii pentru clasele 5-8, respectiv 9-12. Să înceapă aventura!


PAȘI DE URMAT:

1. Formați cu colegii o echipă de 8-10 persoane și alegeți-vă un nume haios! Dintr-o clasă pot participa mai multe echipe.

Coechipierul 11. Va fi obligatoriu un adult, de preferat un profesor care vă ajută cu detaliile administrative ale concursului.

2. Vizitați Adrenalin Park și imortalizați aventurile din copaci! Acceptăm pentru concurs lucrări de orice fel! (Detalii mai jos)

3. Trimiteți operele voastre pe adresa de email office@adrenalinpark.ro. Termen limită: 5 mai 2019. ora 23:59. –Nu putem accepta lucrările trimise după acest termen.

În e-mail, menționați obligatoriu: numele echipei, lista cu colegii de echipă, școala și clasa, datele de contact. Subiect: CONCURS/VERSENY

4. Adrenalin Park va publica pe pagina web și/sau pe pagina facebook toate aventurile care concurează.

5. Anunțarea premiaților: 10 mai 2019.

6. LUCRĂRI DE CONCURS

Puteți relata aventura în orice mod. Câteva idei:

  • Album foto/ Colaj foto
  • Afiș
  • Clip video
  • Postare blog / vlog
  • Articol în revista școlii

O echipă poate participa la concurs cu o singură lucrare.

PREMII:

Adrenalin Park oferă în total patru premii:

I. 2 PREMII ADRENALIN PARK (pt. clasele 5-8. respectiv 9-12.)

Dintre lucrările participante echipa Adrenalin Park va alege cele mai haioase relatări ale aventurii – pentru fiecare categorie de vârstă. Echipele câștigătoare vor primi câte o intrare gratuită în Adrenalin Park, valabilă pentru 10 elevi și un însoțitor.

Dintre lucrările participante care nu au fost selectate pentru premiile Adrenalin Park, se vor alege prin tragere la sorți (random.org) – pentru fiecare categorie de vârstă. Echipele câștigătoare vor primi câte o intrare gratuită în Adrenalin Park, valabilă pentru 10 elevi și un însoțitor.

II. 2 PREMII EGALITATE DE ȘANSE (pt clasele 5-8. respectiv 9-12.)

Premiile nu sunt transmisibile și nu se poate revendica contravaloarea acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul să ofere mai multe premii, dacă calitatea operelor concurente va permite acest lucru.

INFORMAȚII UTILE:

  • echipă poate câștiga un singur premiu.
  • Premiul nu include deplasarea la Adrenalin Park sau servirea mesei.
  • Premiile câștigate sunt valabile până în data de 31 octombrie 2019.

DATELE PERSONALE:

Echipele prin transmiterea lucrărilor de concurs acceptă prezentul regulament și sunt de acord cu publicarea acestora pe pagina web și/sau Facebook deținută de Adrenalin Park, cu menționarea numele echipei, scolii și clasei concurente .

Echipele câștigătoare vor fi prezentate într-un reportaj foto pe pagina web și/sau Facebook deținută de Adrenalin Park.

Concursul nu presupune înregistrarea unor date personale.