IMPORTANT! Începând cu 3 noiembrie, Adrenalin Park închide sezonul cald de aventură și intră oficial în program de sezon rece. Aventura se va practica doar pe bază de rezervare pentru grupuri de minim 10 persoane. Traseele sunt practicabile în măsura în care condițiile meteo sunt favoriabile și oaspeții vin echipați corespunzător pentru outdoor!

Din 4 noiembrie, Adrenalin Park va fi deschis astfel:

  • La cerere, pentru grupuri de minim 10 persoane, cu rezervare prealabilă!
  • În weekend, atunci când condițiile meteo permit practicarea cățărării pe traseele de aventură.

–––

Activități recomandate pentru sezonul rece:

  • Team building de aventură outdoor – în zilele cu soare, pentru grupuri de min. 10 persoane. Se vor parcurge traseele de aventură în copaci și circuitul de teambuilding. Se poate servi și masa cu comandă plasată în avans.

 

  • Team building indoor în cabana turistică – pentru grupuri de minim 10 persoane – maxim 25 persoane care doresc să petreacă o zi de toamnă sau iarnă altfel, într-un cadru natural, departe de zgomotul orașului,

 

  • Aniversări și evenimente speciale pentru grupuri de minim 10 persoane și maxim 25 persoane în cadrul intim al cabanei turistice Adrenalin Park. Decorul natural și arhitectura organică confer o atmosferă primitoare ce poate fi personalizată după caz.

 

Pentru detalii și rezervări vă rugăm să ne scrieți direct pe office@adrenalinpark.ro