În perioada 18-22 aprilie 2016 Adrenalin Park invită cadrele didactice și elevii să petreacă o zi din cadrul programului “ Școala altfel” descoperind frumusețea escaladei în copaci pe traseele de aventură special destinate copiiilor și juniorilor! În plus, elevii pot descoperi frumusețile naturii de pe masivul Feleac efectuând drumeții pe traseele turistice din apropierea parcului de aventură. Rezervările au început deja, iar personalul Adrenalin Park oferă întreg suportul pentru organizarea activităților.  

Escalada în copaci pe trasee cu obstacole și tiroliene

Grupurile organizate de către unitățile de învățământ public și privat vor beneficia de acces în parc cu reducerea de grup (min. 10 persoane). Coordonatorul grupului va avea acces gratuit, iar însoțitorii vor beneficia și ei de reducerea de grup.

Școlarii din clasele I – IV și elevii din clasele V – XII vor avea ocazia să:

– Învețe tehnici de manevrare a echipamentului tehnic (ham, carabiniere, scripete)

– Asimileze tehnici de asigurare în traseele de aventură

– Probeze tehnici de deplasare pe traseele aeriene

– Să își descopere propriile abilități fizice

– Să cunoască mai bine colegii de clasă

– Să trăiască o experiență memorabilă alături de colegi

 

În plus, organizatorii vizitelor în cadrul parcului de aventură sunt stimulați să solicite colaborarea echipei Adrenalin Park pentru urmărirea experienței din parcul de aventură prin concursuri și activități tematice:

-fotografie pe tema legate de parcul de aventură

-creație literară, în baza experienței din cadrul Adrenalin Park

– pictură și desen, în urma parcurgerii traseelor de cățărare în copaci

-concursuri sportive chiar în cadrul parcului de aventură

-orientare în împrejurimile parcului de aventură

 

Programul de escaladă poate fi completat cu:

– un picnic sau un prânz pe terasa Adrenalin Park

– jocuri interactive pentru copii și elevi

– drumeții prin masivul Feleac

 

Vă asigurăm de oferirea tuturor condițiilor de siguranță necesare și de cooperare pentru toate inițiativele dumneavoastră. Suntem deschiși propunerilor cadrelor didactice și coordonatorilor grupurilor organizate.

Bineînțeles, în spiritul promovării mișcării în aer liber și tehnicilor de cățărare pe trasee suspendate între copaci, programul special conceput pentru grupurile școlare va fi menținut pe parcursul întregului sezon de aventură 2016.

Pentru rezervări și detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați direct prin mail – office@adrenalinpark.ro sau telefon: 0371 040 434.